Renault Clio 4: prima imagine

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 05.09.2011
Jurnaliştii francezi profită de o scăpare a celor de la Renault şi anunţă că prototipul din imagine este viitorul Clio 4.

Forumurile auto din Franţa au publicat astăzi o fotografie pe care Renault a pus-o la dispoziţia fanilor pe unul dintre site-urile dedicate gamei recente de concepte pe care producătorul francez le-a lansat la ultimele saloane auto.

Aceasta înfăţişează patru concepte ale mărcii în faţa unuia dintre birourile de design Renault. Ei bine, dacă primele trei prototipuri care apar în fotografie reprezintă nume cunoscute prezentate în cadrul ultimelor evenimente mari din Europa, în imagine apare, în plan secund, un model care pare foarte aproape de producţie şi despre care presa franceză spune că este noul Clio într-o versiune de pre-serie.

Evident, nu există nicio informaţie suplimentară legată de modelul din imagine, singurul indiciu adiţional legat de cea de-a patra generaţie a lui Clio fiind faptul că aceasta împrumută desenul frontal al conceptului DeZir, despre care Renault a anunţat deja că va reprezenta sursa de inspiraţie pentru viitoarele modele ale francezilor.

Întâlnirea cu viitorul concept de pre-producţie ar urma să aibă loc cel mai devreme în luna martie 2012, la Salonul Auto de la Geneva.

via | Worldscoop forum | Auto.blog.rs

Comentarii (17)

  • Vasilica
    Asa Da
    Cat rafinament...parca este un coniac frantuzesc facut la Arad...
    29 65
  • Opinie
    Aduce a Corsa mixata cu Mazda 2.
    19 47
  • Clio 4
    Arata foarte bine, daca asa va iesi noul Clio. Oricum ma astept sa fie cea mai buna masina din clasa.
    58 25
  • @C-G-C
    Vei fi dezamagit :) Doar e Renault...
    Hai sariti!
    33 80
  • BBR91 ai un vot rosu din partea mea
    33 21
  • mda
    @BBR91
    la 20 de ani ai tai, mai ai multe de invatat de masini
    51 19
  • @Clio
    Da, mai am multe de invatat DESPRE masini, ca sa vorbim limba romana, dar asta nu inseamna ca nu pot sa-mi exprim opinia. Fanatismul fanilor Renault este foarte comic.

    @XXL Nuuu vot rosu! Vezi ca daca astepti vreo 24 de ore, poti sa dai iar vot rosu. Merita sa revii sa-mi dai inca unul.
    22 60
  • masinile frantuzesti. Cele mai proaste. Mai ales renault !!

    Mai bine dati banii pe tehnologie nemteasca americana sau japoneza chiar si coreeni fac masini mult mai bune decat francezii acum.
    23 63
  • un cititor
    asteptam cu nerabdare
    E destul de neclara imaginea, dar am o presimtire buna legata de ce va urma. Majoritatea proprietarilor de Clio 3 sunt foarte multumiti de masina lor.
    44 10
  • @BBR91
    esti cam frustrat de faza asta cu voturile... te tine in fata calculatorului, iti da insomnii, e grav baietel...
    25 16
  • KOSS are dreptate
    XXL, modelul actuel e un succes poate la tine pe scara.Actualul Clio,3, e cel mai slab(sa nu zic prost) dintre toate cele 3 generatii. Asa ciamparlie cum e,Symbol 1.4 benzina a fost o masina ok pt. frecus zilnic,dar ultima generatie....si scumpa si cu pretentii si varza...
    14 38
  • lasand la o parte afinitatile fiecaruia...
    "Clio 3 ...its excellent build quality makes it one of the most reliable cars of its class. "

    http://www.automobilesreview.com/auto-news/renault-clio-2009-range/10494/

    Clio 3 a fost "Masina Anului 2006" la momentul aparitiei si e foarte probabil ca noua generatie sa repete performanta. In conditiile astea nu cred ca 10.000-12.000 euro e un pret exagerat pentru un Clio 3.
    39 9
  • @LUCCI
    Tu ce masina ai ma "reusitule" ca sa ne facem si noi o parere despre parerea ta?
    18 9
  • Foarte interesant.... NOT!
    ...
    1 5
  • un fanatic
    @BBR91
    comica e prostia ta! cum vine asta: dezamageste, dar majoritatea sunt "fani fanatici" Renault?! nu prea te duce capul...
    10 1
  • experti
    imi place ca masina nici nu aparuse, decat o poza dar lumea deja este expert, deja sunt care stiu cat va tine masina, si clar majoritatea care poate nici masina nu au si inca sunt la stadiul de bicicleta. va luati harburi lovite, macelarite, reparate la colt de strada si alimentate cu "ulei" McDonalds, si va plangeti ca sunt proaste. orice masina e proasta din moment ce este prost intretinut, si cum masinile nu sunt cozi de lopata ci plin cu piese in miscare la ce va asteptati. si lasati cu chestii "fan-boy", TDI love, si audi za best, si etc. sunt si acolo multe si proaste. personal am avut clio 2 destul de multi ani la rand, si kangoo, si in afara de 2 relee, au mers bine mersi. dar cand trebuia schimbat ceva nu carpeam la colt de strada, si nu puneam motorina furata din tractor. si pana la urma urmei sunt oameni care apreciaza mai mult un clio nou decat un a6 vechi luat de la tigani cu nr. de BG, dar sigur la club de fitze in mamaia arata prost pe masa o cheie renault.
    pa si numai bine
    2 1
  • ps
    aa si Ps. nu am renuntat la masini frantuzesti ca aveam ceva cu ele, doar din simpla necesitate sa trec la mai mare si acum ma chinui cu un ford mondeo mult apreciat, masina in principiu foarte buna, dar folosit fara mila.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru