Noul Clio

Marti, 07 August 2018 | Modele noi

Premierele pregătite de Renault pentru următoarea perioadă: Kadjar facelift în această toamnă și noua generație Clio în primăvara anului viitor

Urmează o perioadă aglomerată pentru Renault. SUV-ul Kadjar facelift va fi prezentat în această toamnă, iar în prima partea a anului viitor vom face cunoștință cu noul Clio. Tot în 2019, francezii vor veni pe piață cu Talisman facelift, dar și cu o nouă generație a modelului electric Zoe.
Marti, 17 Iulie 2012 | Intern

Renault Clio, în Romania de la 10.200 euro

La doar două săptămâni de la primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Clio, importatorul mărcii pe piaţa din România a publicat şi preţul de pornire al noii subcompacte franţuzeşti.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault a adus la Goodwood prototipul viitorului Clio RS

Francezii de la Renault au adus prototipul viitorului Clio RS la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul a fost condus de Carlos Tavares, COO-ul Renault.
Marti, 12 Iunie 2012 | Modele noi

Renault Clio, prima imagine neoficială a noii generaţii

Noua generaţie a lui Renault Clio a fost surprinsă pentru prima dată fără camuflaj. Modelul a fost pozat înainte de a intra într-o facilitate de testare a siguranţei, anunţă olandezii de la AutoWeek.
Joi, 02 Februarie 2012 | Fotospion

FOTO SPION: Renault testează un model nou prin România

Un cititor Automarket a surprins un prototip Renault în timpul testelor prin România. Silueta modelului din imagini ne duce cu gândul la cea de-a patra generaţie a lui Clio sau la noul Zoe.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va fi schimbat dramatic

Viitoarea generaţie a lui Clio va avea un interior de calitate superioară şi un aspect mai atrăgător. Francezii vor să facă maşina "mai germană".
Luni, 05 Septembrie 2011 | Autoipoteze

Renault Clio 4: prima imagine

Jurnaliştii francezi profită de o scăpare a celor de la Renault şi anunţă că prototipul din imagine este viitorul Clio 4.

Tag-uri similare

Renault, Clio, Renault Clio, Renault Clio 4, noul Clio, Clio 4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru