Renault Clio 4

Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault Clio 4: fotografii şi informaţii oficiale

Renault a prezentat primele imagini oficiale ale celei de-a patra generaţii a modelului său de segment B. Noul Clio împrospătează gama Renault printr-un design modern inspirat de cele mai recente concepte ale francezilor.
Vineri, 29 Iunie 2012 | Modele noi

Renault Clio 4: primele fotografii şi informaţii oficiale vin în 3 iulie

Francezii de la Renault se pregătesc de lansarea unuia dintre cele mai importante modele ale lor. A patra generaţie a lui Clio va putea fi admirată săptămâna viitoare şi promite multe la capitolul design.
Luni, 30 Aprilie 2012 | Modele noi

Noul Renault Clio 4: primul teaser

Renault ne familiarizează cu formele noului Renault Clio 4 printr-o imagine-teaser interesantă. Modelul va fi lansat în toamna acestui an, la Salonul de la Paris.
Luni, 05 Septembrie 2011 | Autoipoteze

Renault Clio 4: prima imagine

Jurnaliştii francezi profită de o scăpare a celor de la Renault şi anunţă că prototipul din imagine este viitorul Clio 4.
Luni, 16 August 2010 | Autoipoteze

Prima imagine care anunţă viitoarea generaţie Renault Clio 4

Cea de a patra generaţie a modelului francez Clio este anticipată de o imagine neoficială publicată astăzi pe internet. Subcompactul este aşteptat să debuteze pe stradă abia la sfârşitul anului viitor.
Joi, 06 Mai 2010 | Modele noi

Renault: "Viitorul Clio va fi o masina frumoasa, iconica"

Renault promite o noua generatie a modelului Clio mult mai indrazneata in materie de design, capabila sa devina iconica pentru gama francezilor.
Luni, 18 Ianuarie 2010 | Industrie

Ghosn: "Viitorul Renault Clio 4 va fi produs in Franta si Turcia"

Carlos Ghosn a tinut sa calmeze spiritele agitate de zvonul conform caruia fabrica franceza din Flins va fi scoasa din circuitul productiei viitoarei generatii Clio.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Industrie

La Tribune: "Renault vrea sa mute productia lui Clio in Turcia"

Conform unor surse citate de cotidianul francez La Tribune, Renault va renunta sa produca viitorul Clio 4 la fabrica franceza Flins. Reactiile politicienilor din Franta sunt dure.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru