Noul BMW X4 va fi prezentat în următoarele luni: nemții spun că 2018 este “anul X”

de Petre Barac
Miercuri, 17.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat că noua generație X4 va fi prezentată în cursul acestui an, confirmarea venind din partea lui Nicolas Peter, membru în board-ul companiei, în cadrul unui discurs ținut la Salonul Auto de la Detroit.

2018 este “anul X” pentru BMW, constructorul german pregătind lansări de modele în gama X, cum ar fi X2, X4 sau X7, până la sfârșitul anului.

Cu ocazia salonului de la Detroit, BMW a anunțat lansarea în următoarele luni a noii generații X4, fără ca data exactă să fie specificată, la patru ani de la apariția pe piață a SUV-ului german.

Primele informații neoficiale arată că, pe lângă motorizările standard, noul X4 va avea și versiuni mai performante precum M40i (3.0 litri benzină, 360 CP, 500 Nm) sau M40d (3.0 litri motorină, 400 CP, 750 Nm), alături de cutie automată și tracțiune integrală.

Nemții pregătesc și o versiune “full M” cu un propulsor biturbo de 3.0 litri care va dezvolta undeva la 456 de cai putere.

“2018 va fi anul X. Vom lansa un nou BMW X4, vom extinde gama cu modelul X2 și, de asemenea, X7 va intra în producție la fabrica din Spartanburg,” a declarat Nicolas Peter, membru în board-ul BMW.

Oficialul a vorbit și despre strategia Number One > Next prin care BMW vrea să aducă pe piață mai mult de 500.000 de vehicule electrice și hibride, la nivel global, până la sfârșitul anului 2019.

În plus, constructorul și-a propus ca 2018 să le aducă din nou vânzări record, pentru al optulea an la rând.

Via Motor1

Comentarii (1)

  • Un baiat
    Fix ce nu ma intereseaza. Sa lanseze mai repede X5 noul model ! Ala e coroana X !!
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru