FRANKFURT 2011 LIVE: Hyundai i30 la a doua generaţie

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Marti, 13.09.2011
Coreenii de la Hyundai au adus la Frankfurt a doua generaţie a modelului de clasă compactă i30. Alături de el, standul Hyundai a mai gazduit modelele Elantra şi i40 sedan.

Vedeta standului Hyundai a fost noul i30. Modelul de clasă compactă se află la a doua generaţie şi a fost una din cele mai imoprtante premiere de la Salonul Auto de al Frankfurt. Hyundai are mari aşteptări de la acest model şi de aceea a renunţat la designul conservator al actualei generaţii în favoarea uneii linii fluide inspirate de Veloster şi i40.

Hyundai i40 sedan a fost alt punct de atracţie al standului corean. Sedanul mare este aşteptat pe mai multe pieţe europene printre care şi România în timp ce varianta break a modelului i40 a fost deja lansată în Europa. Elantra a avut şi ea parte de admiratori alături de noua generaţie a modelului Sonata Hybrid. 

Comentarii (4)

  • i30
    Arata foarte bine. Deschiderea portbagajului este neinspirata. Locul unde este amplasata se murdareste foarte tare (mizeria de pe masina se scurge pe acolo).
    4 0
  • Vasilica
    Nu cred ca este gandita pentru jegu asta de tara in care locuim noi!!!
    4 0
  • @Vasilica
    Nu e vorba numai de jeg. Iarna acolo se strange zapada care ingheata. Am avut Passat care are la fel zona respectiva, numai ca portbagajul se deschide de la sigla. Numai eu stiu de cate ori a fost nevoie sa curat acolo pentru ca gheata era ca un adeziv ce lipea portbagajul. Apoi sa mai bagi si mana prin gheata aia ca sa ridici.... Asa e iarna... vara, mizerie multa...
    1 1
  • merita!!
    masina e poezie pe roti!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru