Prima imagine cu interiorul viitorului Chrysler 300C

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.04.2009
In timpul dezvaluirii noului Jeep Grand Cherokee, Chrysler a prezentat accidental o imagine cu interiorul viitoarei generatii 300C.

Salonul Auto de la New York a marcat si dezvaluirea primei imagini a interiorului pregatit pentru viitoarea generatie Chrysler 300. Imaginea a fost dezvaluita accidental in timpul prezentarii noii generatii Jeep Grand Cherokee si tradeaza, aparent, schimbari majore la nivelul interiorului.

Plansa de bord se evidentiaza prin ecranul LCD pozitionat central si prin forma si culoarea consolei centrale. Imitatiile de lemn si plasticul de buna calitate vor insufla senzatia unui interior confortabil.

Momentan nu se cunosc alte detalii despre viitoarea generatie a limuzinei Chrysler, dar potrivit speculatiilor recente se pare ca noul model va primi sub capota un entry-level V6 Pentastar de 3.5 litri, care dezvolta 280 de cai putere, dar si un HEMI V8 de 5.7 litri revizuit, care ofera 360 de cai putere. Potrivit unor surse neoficiale, consumul unitatii V6 ar urma sa scada cu 22%, pana 7.8 litri/100 de km in mediul extraurban si 11.2 litri/100 de km in oras.

Liniile exteriorului au fost dezvaluite in planul de restructurare intocmit de Chrysler pentru Trezoreria Statelor Unite, viitorul 300C urmand sa se individualizeze prin grila revizuita, forma blocurilor optice si a liniilor mai conturate ale caroseriei.

via | WCF

Comentarii (5)

  • URAGANU
    chrysler
    Intr-adevar, Chrysler a facut istorie cu acest model de masina. Combina perfect tot ce au BMW, Audi si Mercedes laolalta. Motorizari fiabile. Calitate maxima la interior. O masina putin perfecta pt clasa ei.

    Nu ma indoiesc ca tot ce va veni dupa va cuceri la prima aparitie.
    0 0
  • Etienne
    design-ul bordului
    Nu e urat bordul, dar mi se pare ca aduce destul de mult cu bord-ul lui Insignia si al altor modele GM. De ce nu se insista pe mai multa originalitate, caci toate plansele de bord incep sa semene.
    0 0
  • 11.2 litri/100 de km in oras
    Ha-ha-ha ce glume bune..11.2 litri/100 de km in oras cu motor 3,5 litri?
    Am condus un Grand Cherokee de 3 litri diesel si sub 18 litri/100 de km nu reusea sub nici o forma. Chestia cu reducerea consumului la masinile americane sunt povesti de adormit copiii!
    0 0
  • AndreiRN
    Consum
    pt dmc.
    Ciudat nume ti-au ales parinti dar ...
    Oricum nu se face Grand Cherokee cu motor diesel de 3 litri in america si daca au ai dat de asa ceva e o combinatie europeana.
    Interesant la consum si poluare e ca motoarele Fiat nu pot fi primite in SUA avand un grad de poluare prea ridicat.
    Cat de 11.2 litri/100 e ceva normal pt astfel de motor si greutatea masini.
    Europeni nu prea au acces la 300C cu motoare V8.
    0 0
  • ce msini ma mai lasatima cu povestile astea de 2 bani
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru