Aston Martin pregătește un nou hypercar după Valkyrie: modelul va fi lansat în 2021, cu o producție limitată la 500 de exemplare

de Paul Cosma
Joi, 20.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a confirmat dezvoltarea unui nou hypercar, cu nume de cod Project 003, ce va fi lansat la sfârșitul anului 2021. Va avea o producție limitată la 500 de exemplare, fiind al treilea hypercar ce va fi lansat de britanici, după Valkyrie și Valkyrie AMR Pro în parteneriat cu Red Bull Racing.

Așa cum Automarket a anunțat aici, parteneriatul dintre Aston Martin și echipa de Formula 1 Red Bull Racing nu se va opri la hypercar-ul Valkyrie și va continua cu cel puțin un proiect în perioada următoare.

“Project 003” va fi un nou hypercar Aston Martin cu motor central care va folosi tehnologie provenită din Formula 1. Potrivit informațiilor oficiale, viitorul model va fi lansat la final de 2021 și va avea o producție limitată la 500 de exemplare.

Fără să ofere alte detalii semnificative, doar o primă schiță oficială, britanicii susțin că noul hypercar va beneficia de mai mult spațiu interior pentru bagaje și pasageri în comparație cu Valkyrie și Valkyrie AMR Pro.

Șeful Aston Martin a spus recent că mașina ar putea să fie un hibrid cu o putere totală de circa 700 CP, cu posibilitatea folosirii motorului AMG V8 de 4.0 litri.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru