OFICIAL: Mini Countryman pleacă de la 21.142 euro în România

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 17.08.2010
Primul crossover al celor de la Mini poate fi cumpărat cu 21.142 de euro în România. Cea mai scumpă versiune a lui Countryman costă 29.884 de euro cu TVA inclus.

Englezii de la MINI au adus noul Countryman în România. Primul crossover al mărcii din Oxford a debutat la Salonul Auto de la Geneva din acest an şi poate fi comandat în România începând de astăzi. Cea mai ieftină versiune a lui Countryman porneşte de la 21.142 de euro cu TVA inclus. Versiunea entry-level, intitulată One, este echipată cu un motor de 1.6 litri care dezvoltă 98 CP şi 153 Nm. Toate motorizările cu care este echipat Countryman beneficiază de tehnologiile dezvoltate de Grupul BMW pentru reducerea consumului de carburant şi ale emisiilor de CO2. Astfel, acestea vor beneficia de un sistem start-stop, un sistem de regenerare a energiei cinetice la frânare şi de un indicator pentru schimbarea treptelor de viteză.

Pasionaţii de diesel vor putea opta fie pentru Countryman One D, care porneşte de la 22.692 de euro cu TVA inclus şi este echipat cu un motor diesel de 90 CP şi 215 Nm, fie pentru Cooper D sau Cooper D ALL4, ambele fiind echipate cu un motor diesel de 112 CP şi 270 şi costând 25.482 de euro, respectiv 27.156 de euro cu TVA inclus.

Există şi o versiune Cooper S a lui Countryman, care este oferită atât cu tractiune integrală, cât şi fără sistemul de tracţiune integrală ALL4. Astfel, versiunea cu tracţiune faţă a lui Countryman Cooper S costă 28.210 euro cu TVA inclus şi este echipată cu un motor otto de 1.6 litri care furnizează 184 CP şi 240 Nm. Acelaşi motor vine şi pe versiunea cu tracţiune integrală a lui Countryman Cooper S, care costă 29.884 de euro cu TVA inclus.

Mini Countryman oferă patru locuri, delimitate prin amplasarea a patru scaune individuale. Portbagajul are o capacitate de 350 de litri, iar volumul de depozitare poate să crească până la 1.170 de litri dacă bancheta din spate este rabatată complet. Design-ul acestui model păstrează liniile clasice Mini la interior, în timp ce exteriorul prezintă o formă nouă în gama constructorului britanic, fiind al patrulea model din gamă.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA DETALIILE TEHNICE ALE LUI MINI COUNTRYMAN

Lista completă de dotări opţionale va fi disponibilă începând cu 1 septembrie 2010

Via | Mini

Comentarii (3)

  • Este ceva impotriva naturii, o masina cu personalitate, superba cum este mini ,o masina de fite, acum un SUV Mini care ii zice Countryman. Oricum o sa aiba succes mai mult ca Mini cel mic. Pretul sau de inceput este de 21.142 , la un volum atat de mare , in comparatie cu Mini Cooper un volum mic in comparatie cu asta si cu 2 usi incepe de la 20.398. S-ar putea sa fie un candidat bun pentru VW Tiguan.
    3 0
  • mini
    Wow...deci au reusit sa faca o masina mai urata decat clubman....si ieftina, la 21000...pacat ca la banii astia nu iti dau decat caroserie si motor.
    1 1
  • Dr Felix
    CAT FACE!??!?!?
    DINCOLO ERA MAI IEFTIN!!!!!
    P.S. Arata fain dar e cam scumpa, zic eu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru