Noua ediție specială Mini Countryman Untamed: 178 CP și culoare exclusivă pentru exterior

de Alexandru Monenciu
Marti, 15.03.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a publicat o serie de noi imagini și informații despre noua versiune Untamed primită de modelul Countryman. Aceasta va fi disponibilă începând cu luna martie.

La începutul lunii februarie, constructorul britanic de automobile anunța trei ediții speciale pentru modelele din gamă. Una dintre ele, denumită Untamed Edition, este destinată lui MINI Countryman și propune o serie de îmbunătățiri exterioare și interior.

Acum, Mini a publicat o serie de noi imagini și informații despre aceasta. În primul rând aflăm că va fi disponibilă, începând cu luna martie, exclusiv pe versiunea Cooper S Countryman All4.

În consecință, sub capotă regăsim motorul de 2.0 litri, pe benzină, care dezvoltă 178 de cai putere. Tracțiunea integrală este standard, iar pachetul este completat de transmisia automată cu 8 rapoarte.

Noul Mini Countryman Untamed vine vopsit în nuanța exterioară exclusivă Gri Momentum. Elementele ornamentale sunt finisate în aceeași culoare. Avem apoi patru benzi ornamentale, finisate în Frozen Bluestone, în partea inferioară a portierelor și jante de 18 inch cu design Untamed.

Pragurile și semnalizatoarele laterale prezintă un model grafic inspirat de un peisaj montan și inscripția "Untamed".

În habitaclu predomină nuanțele Verde Highland și Albastru Frozen.

Scaunele sport Mini Yours Leather Lounge sunt standard, dar clienții pot opta și pentru cele Mini Yours Leather Lounge Carbon Black.

Nu lipsesc elementele decorative iluminate în Bluestone Frozen și imprimate cu același model de peisaj montan și ornamentele în Albastru Frozen metalizat.

Lista cu dotări standard include faruri LED, lumini ceață LED, pachetul Mini Excitement, Mini Driving Modes și serviciile Connected Media.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru