Ediții speciale pentru modelele Mini. Disponibile inclusiv în România

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 09.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile anunță trei ediții speciale pentru modelele din gamă. Acestea vor fi disponibile, inclusiv în România, din luna martie 2022.

Începând cu luna martie 2022, modelele din portofoliul MINI vor primi trei ediții speciale. Denumite Resolute Edition, Untold Edition și Untamed Edition, acestea vor fi disponibile și în România: prima pornește de la 4.444 de euro, cea de-a doua de la 3.131 de euro, iar ultima de la 4.343 de euro.

RESOLUTE EDITION               

Ediția specială Resolute poate fi comandată alături de Mini Cooper 3 și 5 uși, Mini Cooper S 3 și 5 uși, Mini Cooper SE, Mini Cooper Cabriolet și Mini Cooper S Cabriolet.

Pentru exterior, Mini a pregătit nuanța Verde Rebel, iar plafonul și capacele oglinzilor exterioare sunt vopsite în Alb Pepper (Mini Hatch 3 și 5 uși). În cazul versiunilor decapotabile, plafonul retractabil de tip soft top și capacele oglinzilor sunt negre. Acestora li se alătură o serie de elemente vopsite în Resolute Bronze.

La rândul lor, cadrul și bara orizontală a grilei frontale, dar și ornamentul țevii de eșapament sunt finisate în Negru Piano.

Ediția specială Resolute mai propune jante speciale, cu diametrul de 17 sau 18 inch, în funcție de modelul ales.

În habitaclu, pasagerii vor regăsi scaune sport, volan sport îmbrăcat în piele Nappa, embleme speciale și tapițerie din material textil și piele Negru Pearl / Light Checkered.

Totodată, tema interioară Mini Yours Leather Lounge este disponibilă opțional în Negru Carbon, iar steagul Marii Britanii (Union Jack) perforat pe tetiere.

UNTOLD EDITION

Mini Untold Edition este disponibilă împreună cu următoarele modele: Mini Cooper Clubman, Mini Cooper S Clubman, Mini Cooper D Clubman, Mini Cooper SD Clubman și Mini John Cooper Works Clubman.

Pachetul exterior include vopseaua Verde Sage, jante cu diametrul de 18 inch și design Untold Spoke, grafică specială, semnalizatoare laterale fabricate printr-un proces de imprimare 3D și o serie de elemente finisate în Negru Piano.

Scaunele sport pot fi comandate atât cu tapițerie din piele în nuanța Verde Sage cât și Negru Carbon. Tot aici regăsim benzi de accent iluminate în Verde Sage, ornamentul prizelor de aer în Refined Brass, volan sport îmbrăcat în piele Nappa și embleme Untold Edition pe covorașe.

UNTAMED EDITION

Ultima, dar nu cea din urmă, este ediția specială Untamed, destinată lui Mini Countryman. Exteriorul se evidențiază prin nuanța Gri Momentum, dar și prin elementele ornamentale vopsite în aceeași culoare.

Avem apoi patru benzi ornamentale, finisate în Frozen Bluestone, în partea inferioară a portierelor și jante de 18 inch cu design Untamed.

Pragurile și semnalizatoarele laterale prezintă un model grafic inspirat de un peisaj montan și inscripția "Untamed". Verdele și albastrul predomină în habitaclu, acolo mai regăsim scaune sport în finisaj Mini Yours Leather Lounge, elemente decorative iluminate în Bluestone Frozen și imprimate cu același model de peisaj montan și ornamente în Albastru Frozen metalizat.

Nu lipsesc emblemele speciale Untamed și volanul sport îmbrăcat în piele Nappa.

Dacă optează pentru un Mini Countryman Untamed Edition, clienții primesc în standard pachetul Light, pachetul Mini Excitement și Mini Driving Modes.

Așa cum spuneam, cele trei ediții speciale vor fi disponibile, inclusiv în România, din luna martie a acestui an.

via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru