Mini publică noi imagini cu viitoarea generație Countryman

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 09.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Mini Countryman apare, sub camuflaj, într-o serie de noi imagini. SAV-ul a fost testat prin regiunea Highlands din Scoția.

Constructorul britanic de automobile pregătește lansarea celei de-a treia generații a modelului Countryman. Până la marele eveniment, prototipurile sunt testate încontinuu, iar cea mai recentă sesiune a avut loc în regiunea istorică Highlands din Scoția.

Cu această ocazie, MINI a publicat o serie de imagini cu viitoarea generație Countryman, aflată încă sub camuflaj.

Pe traseul care a inclus mai multe obiective turistice, inclusiv castelul Stirling, lacul Loch Lomond (cel mai mare din Regatul Unit), lanțul muntos Glecoe și râul Etive, Mini Countryman și-a perfecționat calitățile de SAV și tracțiunea integrală ALL4.

Noua generație Mini Countryman va fi produsă în Germania, începând cu luna noiembrie a acestui an. Va fi disponibilă și într-o versiune electrică, cu 450 de kilometri autonomie.

Denumită SE ALL4, aceasta va fi echipată cu două motoare electrice, care vor oferi 313 CP. Bateria va avea o capacitate de 64.7 kWh.

via Mini

Comentarii (2)

  • Bla bla bla, va fi disponibilă şi într'o versiune electrică, bla bla bla.... disponibilă teoretic, practic o să facă ori deloc ori vreo 1000 de bucăţi.

    Nimeni nu mai cumpără porcăriile de mini cu interiorul lui cu rotunduri urâte. Decât fanii britanici poate... că deh... Brexit.
    2 13
  • Mike, the real one
    Esti praf bai baiatule. Sunt posesor de Countryman si iti spun ca mi-as lua si noul model - da, nu e cea mai „tare” masina sau perfecta dar mie imi este utila, practica si consider ca si frumoasa. Pt asta exista atatea brand-uri si optiuni, sa satisfaca toate gusturile si bugetele.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru