Faceți cunoștință cu Spike, noul asistent virtual al celor de la Mini

de Tiberiu Safta
Luni, 10.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Spike este noul asistent virtual creat de Mini pentru viitoarele sale modele de serie. Noul asistent și-a făcut debutul în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, iar acesta va fi prezent la toate modelele mărcii britanice în viitorul apropiat.

În cadrul Salonului Auto de la Shanghai din China, MINI a prezentat o nouă tehnologie care va fi prezentă la toate viitoarele sale modele de serie. Este vorba despre Spike, noul asistent virtual creat de marca britanică. Personajul, un bulldog englez animat, a fost introdus pentru prima dată în 2001, anul în care Mini a fost reinventat.

De-a lungul timpului, Spike a fost folosit în mare parte pentru proiectele de marketing ale mărcii britanice. Acum, însă, Mini confirmă revenirea mascotei sale ca una dintre noutățile aduse de viitoarea generație de sisteme multimedia. Până acum, Mini nu a oferit foarte multe detalii despre noul sistem multimedia, dar spune că acesta își va face în curând apariția pe modelele de serie existente și viitoare.

Din imaginile oficiale putem vedea asistentul virtual în acțiune, cu ajutorul unor numeroase animații redate de o nouă grafică mai simplificată. Zona ecranului rotund cuprinde și câteva informații cu privire la temperatura ambientală și traseul GPS, precum și comenzi tactile pentru sistemul de climatizare în părțile inferioare ale ecranului.

Deocamdată, Mini nu a confirmat când va fi introdus noul sistem multimedia.

În cadrul evenimentului, Spike a fost demonstrat pe conceptul Mini Aceman, prezentat încă de anul trecut. Cel mai probabil, noua generație de sisteme multimedia, cu tot cu noul asistent virtual, va fi introdusă odată cu lansarea versiunii de serie a lui Mini Aceman, programată pentru 2024.

via Mini

Comentarii (2)

  • Andrei
    O caricatură de "asistent" pentru o caricatură de mașină.
    4 0
  • chichirichimichi sau cu alte cuvinte cu ce se mai ocupa unii cand nu au solutii la probleme reale.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru