Cooper

Miercuri, 13 Martie | Industrie

Noul Mini Cooper cu motoare termice a intrat în producție

Mini a anunțat oficial startul producției noii generații Cooper cu motoare termice. Noul model va fi produs la Oxford, în Marea Britanie.
Miercuri, 07 Februarie | Modele noi

Noul Mini Cooper, disponibil acum și cu motoare termice. Start de la 27.600 de euro în România

Noua generație Mini Cooper este disponibilă acum și în versiuni cu motoare termice. Noul model poate fi comandat și în România, cu un preț de pornire de 27.600 de euro cu TVA.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Intern

Noile generații Mini Cooper și Countryman au fost lansate oficial în România

Noile generații Mini Cooper și Countryman au fost lansate oficial în România, în cadrul unui eveniment susținut la Muzeul Imersiv al Noilor Arte. Cu această ocazie, aflăm și prețurile noilor modele în țara noastră.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | Intern

Prețuri noul Mini Cooper electric în România: start de la 31.700 de euro

Noua generație Mini Cooper electric a ajuns oficial în România. Modelul subcompact al britanicilor pornește de la 31.700 de euro în țara noastră.
Vineri, 01 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper electric este aici: ecran OLED nou și autonomie de peste 400 de kilometri

Mini a prezentat oficial noua generație Cooper. Pentru început, noul model este disponibil în versiune electrică și aduce un design exterior nou, un interior complet revizuit, și un propulsor care oferă o autonomie de peste 400 de kilometri.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Imagine oficială cu noile generații Mini Cooper și Countryman. Debut în toamnă

Mini a publicat o imagine oficială sugestivă cu noile generații electrice ale lui Cooper și Countryman. Cele două modele vor primi o platformă nouă și mai multe opțiuni de motoare electrice. Ambele modele vor debuta în toamna acestui an.
Vineri, 18 August 2023 | Modele noi

Un Mini cu pedigree de Nurburgring: Cooper JCW Bulldog Racing Edition

Mini a prezentat oficial noul Cooper JCW Bulldog Racing Edition, o ediție specială a hot hatch-ului britanic. Noul model primește piese speciale, modificate pentru circuit și care au fost dezvoltate chiar pe legendarul Nurburgring.
Joi, 27 Iulie 2023 | Modele noi

Mini dezvăluie oficial interiorul noii generații Cooper: display rotund cu efecte sonore speciale și sistem de operare nou

Mini a publicat o serie de imagini oficiale noi cu interiorul viitoarei generații Cooper. Noul model primește un ecran multimedia rotund, care aduce un sistem de operare nou cu efecte sonore speciale și mai multe aplicații și funcții noi.
Joi, 18 Mai 2023 | Modele noi

Odă cutiei manuale: Mini John Cooper Works 1to6 Edition

Mini a lansat oficial o nouă ediție specială pentru hot hatch-ul John Cooper Works. Botezată 1to6 Edition, această ediție sărbătorește cutia de viteze manuală, iar noul model va fi produs în doar 999 de exemplare.
Vineri, 12 Mai 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interioarele noilor Mini Cooper și Countryman: volan simplificat

Mini a publicat mai multe imagini oficiale cu interiorul viitoarelor generații Cooper și Countryman. Noile modele vor primi volane redesenate, cu un aspect mai simplu, precum și scaune noi cu mai multe opțiuni de personalizare și un ecran central rotund nou.
Miercuri, 12 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper Electric este aici: design nou și autonomie de 483 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial noua generație Cooper Electric, mai devreme cu un an decât era stabilită lansarea sa. Noul model aduce un design proaspăt, alături de un motor electric cu două variante de putere și autonomie de până la 483 de kilometri.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Modele noi

Primele detalii despre viitoarea generație Mini Cooper EV: 218 CP și autonomie de 390 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial primele informații despre viitoarea generație a lui Mini Cooper EV. Viitorul model electric va fi disponibil în două versiuni cu propulsoare diferite, iar lansarea acestuia va avea loc în vara lui 2024.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper electric decapotabil: 184 CP și producție limitată

Mini a lansat oficial noul Cooper SE Convertible, varianta decapotabilă a modelului electric. Aceasta beneficiază de același propulsor de 184 de cai putere, însă va fi produsă într-o serie limitată pentru piața europeană.
Joi, 22 Decembrie 2022 | Modele noi

Ediția specială Mini Cooper Seaside Edition marchează 30 de ani de la primul Mini decapotabil

Mini a lansat o nouă ediție specială pentru varianta decapotabilă a lui Mini Cooper, numită Seaside Edition. Aceasta marchează 30 de ani de la apariția primului Mini decapotabil și este disponibilă pentru versiunile Cooper și Cooper S.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Industrie

Producția versiunii electrice Mini Cooper SE, mutată în China

Grupul BMW, deținătorul mărcii Mini, va muta oficial producția versiunii electrice a constructorului britanic în China. În prezent, Mini Cooper SE este construit în Marea Britanie, acolo unde sunt produse și versiunile cu motoare termice.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Modele noi

Mini lansează ediția specială Multitone Edition pentru modelele Hatch și Clubman

Mini a lansat o nouă ediție specială pentru modelele hatchback, precum și pentru Clubman. Aceasta se numește Multitone Edition și aduce o grafică specială la vopseaua celor 3 modele.
Duminica, 12 Decembrie 2021 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitoarea generație Mini Cooper

Primele imagini neoficiale cu viitoarea generație Mini Cooper au fost publicate pe internet. Prototipul în cauză pare să fie versiunea electrică Mini Cooper S, dar elementele estetice vor fi preluate de toate versiunile, inclusiv de cele cu motor termic.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: Passat și Mondeo primesc cinci stele, însă Mini, Smart și Opel Corsa reușesc doar patru

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sale sesiuni de testare pentru anul 2014. 12 modele au fost probate de organismul european independent, iar punctajul de cinci stele nu a revenit decât pentru şapte dintre ele.
Miercuri, 28 August 2013 | F1 TOP

POVEŞTILE FORMULEI 1 - revoluţia monoposturilor cu motoare amplasate în spatele piloţilor

Formula 1 a avut nevoie de un deceniu şi de curajul echipei Cooper pentru a trece de la monoposturile cu motoare amplasate frontal la cele cu unităţile în spatele piloţilor.
Sambata, 30 Martie 2013 | Modele noi

BMW pregătește lansarea celei de-a treia generații a popularului Mini

Divizia Mini din cadrul grupului BMW se pregătește de o schimbare majoră. În curând va fi introdusă a treia generație a modelului, iar prima imagine cu interiorul a ajuns deja pe internet.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Lotus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru