Prețuri noul Mini Cooper electric în România: start de la 31.700 de euro

de Tiberiu Safta
Marti, 07.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Mini Cooper electric a ajuns oficial în România. Modelul subcompact al britanicilor pornește de la 31.700 de euro în țara noastră.

Mai devreme în luna septembrie, MINI a dezvăluit o nouă generație pentru cel mai cunoscut model al său, Cooper. La momentul lansării, noul Cooper este disponibil, pentru moment, doar în versiunea cu propulsor electric. Acum, la două luni de la prezentare, modelul subcompact al britanicilor a ajuns și în România.

În țara noastră, noul Mini Cooper electric este disponibil în două versiuni: Cooper E și Cooper SE. Cea dintâi versiune aduce un motor electric de 184 de cai putere și 290 Nm, iar acesta este alimentat de o baterie de 40.7 kWh. Asta înseamnă o autonomie de 305 kilometri în regim WLTP.

Versiunea Cooper SE primește un motor mai puternic, de 218 cai putere și 330 Nm, precum și o baterie mai mare, de 54.2 kWh. Evident, de aici rezultă și o autonomie mai bună, de maxim 402 kilometri în regim WLTP. În cazul lui Cooper E, bateria poate trage un curent de până la 75 de kW la o stație de încărcare rapidă, în timp ce Cooper SE va putea trage un curent de până la 95 de kW.

Indiferent de versiunea aleasă, noul model este disponibil în 4 linii de echipare: Essential, Classic, Favoured și John Cooper Works. Toate echipările primesc și un ecran OLED rotund cu diametru de 24 de centimetri pentru sistemul multimedia.

Versiunea Mini Cooper E pleacă de la 31.714 euro în România. Între timp, versiunea Cooper SE pornește de la 35.641 de euro în țara noastră.

via Mini

Comentarii (1)

  • Ieftin si bun, o trotineta cu 4 roti.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru