Mini Cooper electric

Miercuri, 14 Februarie | Masini electrice si hibride

Noul Mini Cooper E în nivelul de echipare de bază: 305 kilometri autonomie

Mini a publicat o serie de imagini și informații despre nivelul de echipare de bază a noului Cooper E. Denumit Cooper E Classic, acesta oferă o autonomie de până la 305 kilometri.
Marti, 07 Noiembrie 2023 | Intern

Prețuri noul Mini Cooper electric în România: start de la 31.700 de euro

Noua generație Mini Cooper electric a ajuns oficial în România. Modelul subcompact al britanicilor pornește de la 31.700 de euro în țara noastră.
Vineri, 01 Septembrie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper electric este aici: ecran OLED nou și autonomie de peste 400 de kilometri

Mini a prezentat oficial noua generație Cooper. Pentru început, noul model este disponibil în versiune electrică și aduce un design exterior nou, un interior complet revizuit, și un propulsor care oferă o autonomie de peste 400 de kilometri.
Marti, 29 August 2023 | Modele noi

Imagine oficială cu noile generații Mini Cooper și Countryman. Debut în toamnă

Mini a publicat o imagine oficială sugestivă cu noile generații electrice ale lui Cooper și Countryman. Cele două modele vor primi o platformă nouă și mai multe opțiuni de motoare electrice. Ambele modele vor debuta în toamna acestui an.
Joi, 20 Iulie 2023 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu interiorul noii generații Mini Cooper Electric

Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini de la interiorul noii generații Mini Cooper Electric. Piesa de rezistență este, fără îndoială, ecranul central rotund de dimensiuni generoase.
Miercuri, 12 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper Electric este aici: design nou și autonomie de 483 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial noua generație Cooper Electric, mai devreme cu un an decât era stabilită lansarea sa. Noul model aduce un design proaspăt, alături de un motor electric cu două variante de putere și autonomie de până la 483 de kilometri.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Modele noi

Primele detalii despre viitoarea generație Mini Cooper EV: 218 CP și autonomie de 390 de kilometri

Mini a dezvăluit oficial primele informații despre viitoarea generație a lui Mini Cooper EV. Viitorul model electric va fi disponibil în două versiuni cu propulsoare diferite, iar lansarea acestuia va avea loc în vara lui 2024.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Mini Cooper electric decapotabil: 184 CP și producție limitată

Mini a lansat oficial noul Cooper SE Convertible, varianta decapotabilă a modelului electric. Aceasta beneficiază de același propulsor de 184 de cai putere, însă va fi produsă într-o serie limitată pentru piața europeană.
Luni, 13 Decembrie 2021 | Feature

Îmblânzirea electronilor: o zi pe circuit cu primul Mini electric de curse din lume

Românii au, în general, o dorință de-a dreptul sadică, ascunsă undeva adânc în subconștientul lor, de a se flagela neîncetat. De câte ori nu ați auzit „La noi nu se poate” sau „Nu mai avem nicio speranță”? Eu unul mă simt acum cu musca pe căciulă, știind că am spus aceste lucruri de cel puțin câteva ori. Și totuși, din când în când, undeva în depărtare, se vede câte o scânteie, câte un foc mocnit într-o dimineață rece, cu brumă și un pic de ploaie mocănească. O scânteie care, în cazul de față, este electrică.
Joi, 25 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Mini prezintă teaser-ul unui hot hatch electric, dedicat circuitului

Mini surprinde cu o fotografie teaser a unui model electric dedicat performanței. Hatchback-ul dispune de o instalație de lumini, ceea ce sugerează că ar putea fi vorba despre un Safety Car dedicat campionatul de Formula E.

Tag-uri similare

Mini, Formula E, Mini electric, Mini Cooper electric, mini electric romania, Mini masina de siguranta, Mini safety car
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru