Mini electric romania

Marti, 04 Octombrie 2022 | Intern

Primul Mini electric de curse din lume, dezvoltat în România, obține un podium în duelul cu mașinile convenționale

Primul Mini electric de curse din lume, dezvoltat în România alături de Engage Engineering, a obținut cele mai bune rezultate ale sale în acest an. MIMI, așa cum este alintată mașina, a obținut prima clasare pe podium în ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally.
Joi, 25 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Mini prezintă teaser-ul unui hot hatch electric, dedicat circuitului

Mini surprinde cu o fotografie teaser a unui model electric dedicat performanței. Hatchback-ul dispune de o instalație de lumini, ceea ce sugerează că ar putea fi vorba despre un Safety Car dedicat campionatul de Formula E.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Din culisele Mini: britanicii nu au în plan lansarea unui Mini electric cu baterii mai generoase. Modelul nu va primi nici versiune de performanță

Oficialii Mini au pregătit o conferință online în cadrul căreia au oferit o serie de informații noi cu privire la noul Mini electric. Pentru moment, reprezentanții producătorului britanic spun că nu au în plan lansarea unor versiuni cu mai puțini cai putere sau a unor variante cu baterii mai generoase. Totodată, nu există planuri referitoare la o versiune de performanță.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru