Primele imagini cu interiorul noii generații Mini Cooper Electric

de Alexandru Monenciu
Joi, 20.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul britanic de automobile a publicat primele imagini de la interiorul noii generații Mini Cooper Electric. Piesa de rezistență este, fără îndoială, ecranul central rotund de dimensiuni generoase.

La începutul lunii aprilie, Mini a publicat o serie de imagini cu noua generație Cooper Electric. Am putut observa atunci un design exterior nou, mai ales în partea din spate acolo unde stopurile au fost redesenate în totalitate.

Acum avem ocazia să aruncăm primele priviri în habitaclul noii generații MINI Cooper Electric.

Piesa centrală este, fără îndoială, ecranul central rotund care, din câte se pare, va prelua și rolul ceasurilor de bord clasice. Dimensiunile display-ului sunt momentan necunoscute.

Apoi, în spatele noului volan, se poate observa un Head-up Display. În ceea ce privește bordul, acesta pare să fie îmbrăcat în material textil. Selectorul transmisiei a fost mutat sub ecranul central.

Mini a confirmat deja că versiunea Cooper E va fi echipată cu un motor electric, capabil de 181 CP, și o baterie de 40.7 kWh. De partea cealaltă, Cooper SE va oferi 215 CP și va integra o baterie de 54.2 kWh. Cele două versiuni vor putea acoperi între 300 și 400 de kilometri cu un plin de baterie.

Lansarea pe piață a noului Mini Cooper Electric este programată pentru luna mai 2024.

via Motor1

Comentarii (9)

  • Andrei
    O caricatură
    4 3
  • Tot fără Android Auto? Am condus anul ăsta un Mini nou, care avea doar Apple Car Play, evident, pe cablu. Și Dacia are Android Auto (de vreo 4-5 ani) mai nou, chiar wireless.
    7 1
  • andrei
    nu e nimeni vinovat ca tu conduci masini bmw de acum 100 de ani. orice bmw modern are android auto si apple car play (asta e wireless, android nu, dar din cauza de google de nu producator auto). ce e asta? am condus un mini care nu avea??? pai daca era model 2017 de exemplu normal ca nu avea. da detalii daca vrei sa spui ceva.
    3 5
  • manuta conduce o panarama de volvo
    1 3
  • V-ati uitat de curiozitate cate masini electrice are VW Romania pe stoc? :) Lasa oamenii discounturi de mii de euro + Rabla, si tot nu se vand. :) Cu discount si Rabla vorbim de peste 16.000 de euro. Si TOT NU SE VAND. :)
    2 2
  • "Tot în prima lună din vară au fost înmatriculate 1575 de mașini electrice noi, ceea ce înseamnă o creștere de 89.8% față de iunie 2022"
    1 2
  • @andrei, eu vorbeam de Mini Cooper, care chiar dacă e fabricat de BMW, nu are Android Auto. Mașina era an de fabricație 2022 și nici cele fabricate în 2023 nu au Android Auto. Caută pe internet și te lămurești.
    2 1
  • Mircea Badea
    arata la misto..chiar ca e pt femei, ca lor le trebuie doar oglinzi.

    ce atata android auto etc? pilotati sau ce faceti in masini? canal D nu vreti?
    1 4
  • mama are un mini din 2020 și el are wireless apple car play, iar android auto nu au avut multe mașini premium pana acum căci cereau multe informații in timp real despre mașina pe care producătorii nu doreau sa le spună, printre ei se numără mini, rolls, bmw, porsche și bentley
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru