Noul Mini Cooper E în nivelul de echipare de bază: 305 kilometri autonomie

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 14.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a publicat o serie de imagini și informații despre nivelul de echipare de bază a noului Cooper E. Denumit Cooper E Classic, acesta oferă o autonomie de până la 305 kilometri.

A patra generație MINI Cooper a debutat în nivelul de echipare de top SE. Acum avem ocazia să vedem modelul cu zero emisii și în echiparea de bază, denumită Cooper E Classic.

Aceasta vine echipată cu faruri LED, iar jantele pot avea dimensiuni cuprinse între 16 și 18 inch. Paleta de culori exterioare include și nuanța Galben Sunny Side.

La interior, Mini Cooper E Classic propune un material împletit, în combinația de culori negru-albastru, pentru majoritatea zonelor. Scaunele sunt îmbrăcate în piele sintetică, de culoare neagră sau gri.

În cazul echipării de bază, motorul electric dezvoltă 184 de cai putere și 290 Nm, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 7.3 secunde. Bateria are o capacitate de 40.7 kWh și promite o autonomie de până la 305 kilometri cu o singură încărcare.

La o stație rapidă de 75 kW, repriza 10-80% durează 28 de minute, transmit reprezentanții Mini.

via Mini

Comentarii (5)

  • O gluma, râde și Renault Zoe.
    2 1
  • oricine
    Benzină, diesel sau electric a păstrat același design ancestral care zgâdăre prostia omenească. O formă răsturnată de pantof scâlciat care te va strânge la umeri precum hainele de împrumut de la răposați bicisnici. Ăsta e progresul omenirii made in U.K. cu ajutorul nemților.
    4 3
  • Pretul de pornire la masina asta e 32000 Eur. In continuare, electricele au preturi absurde, chiar si in varianta de masinute de oras cu utilizare redusa (spatiu) si range mic. In plus, vine la pachet cu toate dezavantajele uriase pe care le are o electrica. Are si plusuri, dar palesc in comparatie.
    3 3
  • alt tembel care compara mini cu cazanul ala de zoaie
    2 1
  • Exact. Compara oaia cu măgarul!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru