Vă mai aduceți aminte de Austin Seven? Mini Seven vă reîmprospătează memoria

de Bogdan Mirică
Miercuri, 11.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini caută să le arate clienților că opțiunile sale de personalizare sunt nelimitate. Britanicii au lansat o ediție specială denumită Mini Seven, în cinstea legendarului Austin Seven.

MINI caută să le demonstreze fanilor că posibilitățile sale de personalizare sunt la fel de atractive și de infinite ca în cazul unui Fiat 500. Prin urmare, britanicii lansează o ediție specială, denumită Mini Seven și disponibilă pe ambele variante de caroserie ale modelului urban: cu trei și cu cinci uși.

Botezat după legendarul Austin Seven, mașina care deschidea drumul Mini în anul 1959, noua ediție specială va fi oferită cu patru versiuni de motorizare, cu puteri cuprinse între 116 și 192 de cai putere: Cooper, Cooper D, Cooper S și Cooper SD.

La nivel exterior, clienții vor putea opta pentru trei culori noi de caroserie, dintre care Lapisluxury Blue este cea ilustrată de pozele de prezentare. Acoperișul și carcasele oglinzilor laterale vor putea fi vopsite în Melting Silver, jantele vor avea dimensiunea de 17 inch, pragurile vor fi individualizate cu numele Mini Seven, ca de altfel și alte detalii ale caroseriei. Nu vor lipsi nici dungile de pe capotă.

Urmareste Automarket
Interiorul va primi o tapițerie din piele și textil, în culoarea Diamond Malt Brown, inserții cu plastic Piano Black și, bineînțeles, logo-ul Mini Seven în mijlocul instrumentelor de bord.

Lista de echipamente va fi îmbogățită cu pachetul Mini Seven Chili, care adaugă lumini LED, lămpi de ceață cu LED, climatizare automată, computer de bord, senzori de ploaie și lumină, iluminare ambientală, volan sport îmbrăcat în piele, scaun pasager cu reglare pe înălțime și covorașe personalizate.

Comentarii (1)

  • Si ar mai fi ceva de spus. Avand in vedere compania care detine brandul MINI, Austin Seven, are o legatura si cu aceasta, avand in vedere faptul ca, primul BMW a fost un Austin 7 produs sub licenta.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru