Mini Cooper

Vineri, 11 Mai 2012 | Intern

Mini Summa Cum Laudae - promoţie pentru studenţii români cu cont de Facebook

Mini a lansat în România programul Summa Cum Laudae. Cu ajutorul acestuia, studenţii români care au un cont de Facebook pot cumpăra modelul Mini One cu doar 10.550 de euro fără TVA.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Modele noi

Mini a lansat două ediţii speciale ale modelelor Cooper şi Clubman

Englezii de la Mini oferă două ediţii speciale ale modelelor Cooper şi Clubman odată cu venirea primăverii. Acestea sunt botezate Hyde Park şi Green Park şi cinstesc moştenirea mărcii britanice.
Vineri, 20 Ianuarie 2012 | Modele noi

Mini Baker Street şi Mini Bayswater, două ediţii personalizate

Mini a lansat două ediţii speciale, botezate Baker Street şi Bayswater, menite să aducă un aer proaspăt şi exclusivist modelului popular.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | General

Top Gear filmează în India episodul difuzat de Crăciun

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May filmează luna aceasta un episod special tocmai în India. Episodul va fi difuzat de Crăciun.
Marti, 02 August 2011 | O lume nebuna

Chinezii recidivează: un mini model electric copiază Toyota iQ

O nouă copie grosolană a fost descoperită în China. Constructorul Wiegang Guangsheng New Energy Co, specializat în producerea de panouri solare, a lansat şi o maşină, inspirată de Toyota iQ.
Marti, 21 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Mini Coupe se prezintă

Mini a prezentat primul său model cu două locuri, denumit Coupe. Versiunea de top este echipată cu un motor turbo de 1.6 litri şi 211 CP.
Duminica, 19 Iunie 2011 | Tuning

AC Schnitzer a creat cel mai rapid Mini JCW

Tunerii germani de la AC Schnitzer au creat un Mini JCW care a reuşit să surclaseze pe circuitul de la Hockenheim modele precum BMW M3, Porsche 911 Turbo sau Mercedes CLK 63 AMG Black Series.
Marti, 29 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Mini testează un Cooper S hibrid cu tracţiune integrală

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului lui Mini Cooper S Hybrid echipat cu tracţiune integrală.
Miercuri, 02 Martie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA LIVE: Un rival pentru Smart la standul Mini

Mini a prezentat conceptul Rocketman la Salonul Auto de la Geneva. Acesta prefigurează un viitor rival pentru Smart Fortwo şi a debutat alături de cel mai puternic diesel din gama producătorului britanic - Cooper SD.
Joi, 24 Februarie 2011 | Video

2xVIDEO: Mini Cooper S echipat cu un motor de elicopter de 640 CP

Posesorul unui Mini Cooper S a decis să renunţe la propulsorul supraalimentat de 1.6 litri în favoarea unui turbine de elicopter. Aceasta oferă 640 CP şi a fost montată în partea din spate a modelului britanic.
Sambata, 05 Februarie 2011 | General

O nouă campanie de marketing marca Mini

Oficialii Mini au lansat în SUA o nouă campanie de marketing pentru promovarea lui Countryman. Noul model s-a plimbat prin New York având ataşat pe plafon un Mini Cooper.
Vineri, 04 Februarie 2011 | Modele noi

BMW şi Mini promit 13 modele cu tracţiune faţă până în 2016

Grupul BMW va miza în următorii ani pe avantajele tracţiunii faţă în segmentele mici. Bavarezii şi subsidiarul lor britanic vor aduce pe piaţă 13 modele cu tracţiune faţă, pâmă în 2016.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Ianuarie 2011 | Modele noi

Mini Cooper S Diesel debutează la Geneva în martie

Versiunea diesel de performanţă a lui Mini Cooper va debuta la Salonul Auto de la Geneva cu un motor de 2.0 litri, 143 CP şi 305 Nm.
Luni, 13 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Giumbuşlucuri cu Mini Cooper S

Mini Cooper S este prezentat de constructorul britanic ca fiind "adversarul principal al plictiselii" într-un film în care o echipă de cascadori îşi face de cap.
Joi, 14 Octombrie 2010 | General

Oficialii Mini: ”Nu vom lansa prea multe modele noi în perioada următoare”

În timp ce BMW dezvoltă un model nou după altul, cei de la Mini pun frână la prezentarea modelelor noi pentru a evita supărarea clienţilor existenţi şi viitori prin expunerea exagerată a mărcii.
Joi, 14 Octombrie 2010 | General

Mini a prezentat colecţia sa de cadouri de Crăciun

Pasionaţii mărcii Mini au o nouă sursă de unde pot cumpăra cadouri pentru cei dragi în sezonul rece. Englezii au lansat o nouă colecţie de accesorii lifestyle pentru sezonul toamnă-iarnă 2010.
Marti, 22 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Mini Cooper se întrece cu Porsche 911 la Road Atlanta

După cum ştiţi, divizia americană a mărcii Mini i-a provocat pe omologii de la Porsche la o întrecere. Puşi în faţa refuzului Porsche, cei de la Mini au închiriat un 911 şi au făcut competiţia aşa cum plănuiau inţial. Iată ce a ieşit.
Joi, 03 Iunie 2010 | Modele noi

Mini va lansa un Cooper S Diesel în 2011

Celebrul Mini Cooper S va primi şi o versiune diesel în 2011. Primele informaţii anunţă un motor diesel de 1.995 centimetri cubi, găsit pe BMW 118d şi 318d, ce va furniza circa 150 CP si 300 Nm.
Vineri, 28 Mai 2010 | Modele noi

Mini vrea să facă un rival pentru Smart fortwo

Englezii de la Mini pregătesc un model de oraş, care va rivaliza viitorul Smart fortwo. Acesta va avea o lungime de doar trei metri şi este urmaşul ideologic al conceptului Spiritual prezentat în 1997.
Sambata, 08 Mai 2010 | Tuning

Nowack modifica Mini Cooper S si Cooper JCW S

Tunerii germani de la Novack au creat trei pachete de performanta pentru Mini Cooper S si Cooper JCW S. Cu ajutorul acestora micuta masina britanica poate dezvolta pana la 260 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Citroen, Mini, Alfa Romeo, tuning, fotospion, PSA, diesel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru