Mini Baker Street şi Mini Bayswater, două ediţii personalizate

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 20.01.2012
Mini a lansat două ediţii speciale, botezate Baker Street şi Bayswater, menite să aducă un aer proaspăt şi exclusivist modelului popular.

MINI a decis să lărgească oferta actuală a celui mai popular model al său cu două ediţii speciale, botezate Baker Street şi Bayswater. Prima versiune împrumută numele celebrei străzi, zugrăvită şi în romanul "Sherlock Holmes" al lui Arthur Conan Doyle.

Mini Baker Street

Mini Baker Street propune viitorilor clienţi o nuanţă de gri metalizată pentru acoperiş, două dungi pe capotă, jante de 16 inch vopsite în culoarea neagră, asemeni carcaselor pentru oglinzile laterale. Nu lipsesc nici logo-urile Baker Street, aplicate în dreptul semnalizatoarelor laterale pentru a sublinia exclusivismul versiunii speciale.

Numele ediţiei este gravat şi la interior pe pragurile laterale şi pe mânerul schimbătorului. Culoarea acoperişului se găseşte şi pe scaune, şi pe feţele uşilor, cu un alt model însă. Covoraşele au fost şi ele personalizate cu cusături contrastante, iar un pachet cromat completează aspectul habitaclului.

Ediţia vine cu aer condiţionat, computer de bord, volan îmbrăcat în piele, reglare pe înălţime a scaunului şoferului, faruri de ceaţă şi un pachet exterior cu accesorii cromate.

Versiunea Baker Street va putea fi comandat doar alături de Mini One (98 de cai putere), Mini Cooper (122 de cai putere), Mini One D (90 de cai putere) şi Mini Cooper D (112 cai putere).

Mini Bayswater

A doua ediţie specială, Bayswater, propune un look ceva mai sportiv şi exclusivist pentru versiunile Cooper S şi Cooper SD.

Englezii au creat o culoare de caroserie specială, Kite Blue, precum şi un set nou de jante, Sandblast, de 16 inch, din aliaj. Aspectul sportiv este sugerat şi de acoperişul de culoare neagră, de dungile de pe capotă şi de oglinzile laterale în două tonuri: albastru şi gri.

Emblema Bayswater nu lipseşte de la exterior, nici de pe pragurile laterale şi nici de pe scaune, care vin în culoarea Rocklite Anthracite şi au cusături contrastante. Aceleaşi cusături în două tonuri se regăsesc şi la nivelul mânerului schimbătorului şi al frânei de mână. Tot la interior, englezii au continuat motivul liniilor sport de la exterior pe plafon şi au plusat cu cusături şi piele neagră.

Comentarii (2)

  • Edition-uri facute special - cred - facute sa stoarca banii!
    1 0
  • Sa inteleg ca in BAKER STREET se face paine in mers si BAYSWATER merge pe apa...:)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru