Mini Cooper S

Joi, 22 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediție aniversară Mini Cooper S 20 Years Edition. Marchează 20 de ani de la debutul mărcii în Statele Unite

Mini a lansat o ediție aniversară pentru modelul Cooper S, numită 20 Years Edition. Noul model marchează 20 de ani de la debutul mărcii pe piața din Statele Unite și este disponibil doar în această țară.
Miercuri, 23 Septembrie 2020 | Modele noi

Hatchback-ul Mini este disponibil în versiunea specială Paddy Hopkirk Edition: varianta a fost dezvoltată în onoarea pilotului care a adus prima victorie Mini la Raliul Monte Carlo

Mini Cooper S și Mini John Cooper Works sunt disponibile în versiunea specială Paddy Hopkirk Edition. Noua variantă a fost dezvoltată în onoarea pilotului nord irlandez Patrick Hopkirk care a adus prima victorie Mini în cadrul Raliului Monte Carlo.
Luni, 26 August 2019 | General

Mini împlinește 60 de ani: de la legendarele Morris Mini-Minor şi Austin Seven până la noul model electric Cooper SE

Mini aniversează 60 de ani de la debut. În tot acest timp, modelul britanic a devenit o adevărată legendă a industriei. Anul acesta, britanicii sărbătoresc frumoasa vârstă prin lansarea lui Mini Cooper SE, primul model electric de serie al companiei.
Sambata, 26 Noiembrie 2016 | Modele noi

Steroizi pentru orice Mini: accesorii John Cooper Works, proaspăt lansate pentru versiunile standard

Mini a pregătit un pachet John Cooper Works pentru toatele versiunile modelului său popular. Versiunile Cooper S primesc chiar și ceva mai multă putere.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Modele noi

Mini John Cooper Works: modelul britanic de performanţă anunţă 231 CP şi 0-100 km/h în 6.1 secunde

Primele imagini şi informaţii ale celei mai performante versiuni a noii generaţii Mini Cooper au ieşit la iveală înainte de data oficială de dezvăluire a acestora. Noul Mini John Cooper Works dezvoltă 231 CP şi va debuta la Salonul Auto de la Detroit.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Intern

BMW Seria 7 a acompaniat Festivalul de Muzică de Cameră SoNoRo la București

BMW susține pentru al cincilea an la rând Festivalul de Muzică de Cameră SoNoRo, desfășurat la București. Seria 7 a asigurat transportul artiștilor și al invitaților.
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Premii auto

Motorul Anului 2014: Ford 1.0 EcoBoost câştigă premiul cel mare pentru a treia oară la rând. Lista completă a câştigătorilor

Ford 1.0 EcoBoost, motorul produs şi la Craiova, a câştigat pentru a treia oară consecutiv titlul de "Motorul Internaţional al Anului", premieră în istoria competiţiei respective.
Joi, 05 Iunie 2014 | Modele noi

Mini are de acum versiune cu cinci uși: el este cel mai nou model Mini

Mini a prezentat oficial cea de-a doua versiune de caroserie a hatchback-ului său. Pentru prima dată în istoria modelului, stindardul gamei Mini are versiune hatchback cu cinci uşi.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (8)

Automarket are pentru voi un nou top al celor mai interesante propuneri din lumea tuningului. Săptămâna aceasta ne delectăm cu un Mercedes Sprinter gata pentru circuit, cu un Cadillac Escalade monstruos şi cu BMW al cărui interior a fost decorat rustic.
Miercuri, 16 Aprilie 2014 | Intern

Mini Disco: cea mai mică şi mai rapidă discotecă din lume a fost "creată" în România

Mini România a creat cea mai mică discotecă din lume. Ei au simulat atmosfera unui club, cu lumini şi platane, în interiorul unui Mini Cooper S de nouă generaţie. Astfel a luat naştere Mini Disco.
Joi, 06 Iunie 2013 | Premii auto

Ford 1.0 Ecoboost este Motorul Internaţional al Anului 2013. Lista completă a câştigătorilor

Ford 1.0 Ecoboost, motor produs la Craiova, a fost desemnat, pentru a doua oară consecutiv, motorul internaţional al anului 2013. Au existat însă mai multe categorii şi mai mulţi câştigători. BMW a plecat acasă cu cele mai multe premii.
Vineri, 20 Aprilie 2012 | Modele noi

Mini a lansat două ediţii speciale ale modelelor Cooper şi Clubman

Englezii de la Mini oferă două ediţii speciale ale modelelor Cooper şi Clubman odată cu venirea primăverii. Acestea sunt botezate Hyde Park şi Green Park şi cinstesc moştenirea mărcii britanice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Ianuarie 2012 | Modele noi

Mini Baker Street şi Mini Bayswater, două ediţii personalizate

Mini a lansat două ediţii speciale, botezate Baker Street şi Bayswater, menite să aducă un aer proaspăt şi exclusivist modelului popular.
Marti, 29 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Mini testează un Cooper S hibrid cu tracţiune integrală

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului lui Mini Cooper S Hybrid echipat cu tracţiune integrală.
Joi, 24 Februarie 2011 | Video

2xVIDEO: Mini Cooper S echipat cu un motor de elicopter de 640 CP

Posesorul unui Mini Cooper S a decis să renunţe la propulsorul supraalimentat de 1.6 litri în favoarea unui turbine de elicopter. Aceasta oferă 640 CP şi a fost montată în partea din spate a modelului britanic.
Joi, 10 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noul Mini Coupe

Conceptul Mini Coupe prezentat la Frankfurt în 2009 a făcut primii paşi pe şosea în versiunea prototip. Automarket vă prezintă primele imagini spion ale acestuia, în exclusivitate pentru România.
Luni, 13 Decembrie 2010 | Video

VIDEO: Giumbuşlucuri cu Mini Cooper S

Mini Cooper S este prezentat de constructorul britanic ca fiind "adversarul principal al plictiselii" într-un film în care o echipă de cascadori îşi face de cap.
Luni, 30 August 2010 | Modele noi

Mini pregăteşte Cooper S Diesel: 143 CP şi 300 Nm

Anul 2011 va marca debutul unei versiuni diesel de performanţă în gama Mini Cooper. Modelul se va numi Mini Cooper S Diesel şi va oferi 143 CP şi 300 Nm.
Marti, 22 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Mini Cooper se întrece cu Porsche 911 la Road Atlanta

După cum ştiţi, divizia americană a mărcii Mini i-a provocat pe omologii de la Porsche la o întrecere. Puşi în faţa refuzului Porsche, cei de la Mini au închiriat un 911 şi au făcut competiţia aşa cum plănuiau inţial. Iată ce a ieşit.
Joi, 03 Iunie 2010 | Modele noi

Mini va lansa un Cooper S Diesel în 2011

Celebrul Mini Cooper S va primi şi o versiune diesel în 2011. Primele informaţii anunţă un motor diesel de 1.995 centimetri cubi, găsit pe BMW 118d şi 318d, ce va furniza circa 150 CP si 300 Nm.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Ford, Toyota, GM, Mini, fotospion, diesel, recall, Mini Cooper
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru