Mini Cooper S

Sambata, 08 Mai 2010 | Tuning

Nowack modifica Mini Cooper S si Cooper JCW S

Tunerii germani de la Novack au creat trei pachete de performanta pentru Mini Cooper S si Cooper JCW S. Cu ajutorul acestora micuta masina britanica poate dezvolta pana la 260 de cai putere.
Vineri, 07 Mai 2010 | Tehnologie

Viitoarea generatie Mini va avea motoare cu trei cilindri

Inginerii britanici lucreaza in prezent la o noua generatie cu trei cilindri, asteptata sa debuteze sub capota noii generatii Mini. Unitatea va fi la fel de performanta ca propulsoarele actuale cu patru cilindri.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Tuning

Topcar a creat doua versiuni speciale ale lui Mini Cooper S

Rusii de la Topcar vor construi 50 de exemplare limitate ale lui Mini Cooper S in doua editii speciale intitulate Bully si Bully Moscow. Fiecare exemplar va avea un design deosebit realizat dupa clientul acestuia.
Marti, 23 Martie 2010 | Video

VIDEO: Razboi in clasa mini - Citroen DS3 vs Mini Cooper S

Britanicii de la AutoExpress au pus la cale un comparativ care are in prim plan doua modele importante in segmentul mignonelor premium: legendarul Mini Cooper S si nou venitul Citroen DS3. Castigator detasat este...
Marti, 02 Februarie 2010 | Tuning

SuperCooper de la Superchips

Mini Cooper S a primit un plus de putere din partea casei de tuning Superchips. Specialistii au modificat sistemul ECU, reusind sa stoarca un total de 195 de cai putere si 282 Nm.
Marti, 02 Februarie 2010 | Siguranta

Americanii inaspresc regulile de recall ale NHTSA

Administratia Obama doreste sa inaspreasca regulile dupa care functioneaza NHTSA dupa ce a observat ca Toyota amanase recall-ul privind pedalele de acceleratie in anul 2007.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Modele noi

Audi S1 va rivaliza Mini Cooper S

Primul model S de la Audi care va fi disponibil fara un sistem de tractiune integrala debuteaza in 2012 si va rivaliza versiunile de performanta ale lui Mini Cooper si Alfa Romeo MiTo.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: Mini testeaza versiunile diesel ale lui Cooper S si Clubman S

Mini va oferi versiuni mai puternice ale motoarelor diesel din gama sa pe modelele Cooper S Diesel si Clubman S Diesel, testate de catre inginerii germani. Automarket va prezinta primele fotografii spion ale acestor modele.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | Tuning

Mini Cooper S pictat de Craig “KR” Costello

Artistul american Craig "KR" Costello a colaborat cu Mini pentru realizarea masinii botezate Krinke Mini. Pentru indeplinirea proiectului, americanul s-a ajutat atat de vopselurile pe care le comercializeaza, cat si de talentul sau.
Duminica, 30 August 2009 | General

Mr. Bean sarbatoreste 20 de ani de activitate impreuna cu Mini

Rowan Atkinson, interpretul lui Mr. Bean, va sarbatori 20 de ani de la nasterea celebrului personaj impreuna cu cei de la Mini, la festivalul Goodwood Revival. Mini-ul lui Mr. Bean, vopsit in galben cu dungi negre, va fi si el prezent la eveniment.

Tag-uri similare

BMW, Audi, Ford, Toyota, GM, Mini, fotospion, diesel, recall, Mini Cooper
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru