Mini Cooper S pictat de Craig “KR” Costello

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 01.11.2009
Artistul american Craig "KR" Costello a colaborat cu Mini pentru realizarea masinii botezate Krinke Mini. Pentru indeplinirea proiectului, americanul s-a ajutat atat de vopselurile pe care le comercializeaza, cat si de talentul sau.

MINI si artistul american Craig “KR” Costello au colaborat la realizarea unui model Cooper S extravagant. Proiectul a fost botezat Krinke Mini, asemenea firmei pe care americanul o conduce. Micuta masina nemteasca a fost pictata in Hamburg si a fost dezvelita pentru prima data in Erste Liebe Bar, urmand ca aceasta sa fie prezenta in cadrul vernisajului care se desfasoara la Vicious Gallery.

Pentru a crea aceasta adevarata capodopera, artistul newyorkez a folosit vopseluri de culoare alba si argintie, pe care le-a "aruncat" pe caroseria neagra a masinii. Singura parte care a scapat de mainile lui Craig a fost acoperisul, care si-a pastrat culoarea alba. Geamurile fumurii au fost si ele “manjite”, pentru a scoate in evidenta contrastul dintre negru si alb.

Modelul Mini Cooper S dispune de un propulsor de 1.6 litri pe benzina care livreaza 175 de cai putere si care dezvolta un cuplu motor de 240 Nm. Puterea maxima este oferita la 5500 rpm, pe cand cuplul motor maxim este atins la 5000 rpm.

De asemenea, inginerii care au creat Mini Cooper S au integrat si functia overboost care confera un cuplu de 260 Nm pentru cateva secunde in caz de necesitate.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru