BMW Seria 7 a acompaniat Festivalul de Muzică de Cameră SoNoRo la București

de Bogdan Mirică
Luni, 10.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW susține pentru al cincilea an la rând Festivalul de Muzică de Cameră SoNoRo, desfășurat la București. Seria 7 a asigurat transportul artiștilor și al invitaților.

BMW caută să îmbunătățească imaginea și viziunea publicului românesc asupra modelelor sale. Motiv pentru care bavarezii și-au asociat mereu numele cu evenimente culturale desfașurate în țara noastră.

Toamna este dedicată muzicii de cameră și Festivalului SoNoRo,pe care BMW îl susține pentru al cincilea an la rând, asigurând mobilitatea celor implicați în evenimentul cultural. De la Ateneul Român la Catedrala Sfântul Iosif sau Palatul Bragadiru, SoNoRo oferă concerte spectaculoase, uneori în locuri neaşteptate (cum este cel din holul Băncii Naționale a României). Repertoriul combină marii clasici cu inflexiuni de jazz şi experimente muzicale deosebite.

Cei care și-au încordat arcușul sau clapele în cadrul acestei ediții au avut la dispoziție opt exemplare BMW Seria 7 care le-au asigurat transportul. Artiștii și invitații VIP s-au bucurat de un shuttle premium, iar Răzvan Popovici, directorul festivalului SoNoRo, a trecut de la BMW-ul Isetta, prezent anul trecut, la un MINI Cooper S cu cinci uși, proaspăt lansat în România și personalizat special cu nuanța de caroserie Volcanic Orange și un acoperiș pe care a fost imprimat simbolul evenimentului cultural: pasărea SoNoRo.

Urmareste Automarket
”BMW este o marcă puternică, care se defineşte şi prin sunete.
Ne mândrim cu tonalitatea motoarele noastre, mai ales cele cu şase cilindri în linie. Avem o legătură specială cu jazzul, muzica care a definit comunicarea noastră de marketing în anii ’60 şi ’70 în colaborări cu artişti precum Dave Brubeck. Ne mândrim cu sistemele de sunet disponibile pe modele BMW, aşa cum este Bang & Olufsen pentru Seria 7. Așadar, putem spune că după cinci ani de colaborare, SoNoRo este un nou capitol în această istorie de sunete BMW”
, a explicat Alex Şeremet, corporate communication manager BMW Group România.

Comentarii (1)

  • fantomas
    poate nu vad eu bine dar in imagine vad ca este un Seria 6 Gran Coupe si nu Seria 7...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru