SuperCooper de la Superchips

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 02.02.2010
Mini Cooper S a primit un plus de putere din partea casei de tuning Superchips. Specialistii au modificat sistemul ECU, reusind sa stoarca un total de 195 de cai putere si 282 Nm.

Esential

195 de cai putere dezvolta Mini Cooper S dupa tratamentul celor de la Superchips.
282 de Nm este cuplul maxim la care ajunge Mini Cooper S tunat de Superchips.

Spre deosebire de majoritatea tunerilor actuali, specialistii de la Superchips isi concentreaza atentia mai mult asupra a ceea ce se ascunde sub capota. Cel mai nou constructor care a beneficiat de tratamentul casei de tuning a fost MINI, pachetul adresandu-se celei mai nervoase versiuni: Cooper S.

Daca in varianta standard modelul dispune de 175 de cai putere si 250 de Nm, o recalibrare a sistemului ECU, care afecteaza pozitiv timpul de aprindere, alimentarea si turbina, atunci e clar ca vorbim de performante imbunatatite. In urma modificarilor, Cooper S reuseste sa faca rost de inca 20 de cai putere si inca 26 de Nm, ajungand la un total de 195 de cai 282 Nm.

Noutatea o reprezinta plaja mare de turatii pe care se resimte mare parte a cuplului (aproximativ 250 de Nm), intre 2500 si 5250 de rotatii. Pretul pentru pachetul de putere este de aproximativ 500 de euro, Superchips oferind totodata si o garantie de 12 luni sau 48.000 de kilometri.

via | zercustoms

Comentarii (1)

  • cooper S
    La noi in Romania se poate monta la o firma cunoscuta de tunning cip pentru mini cooper S(r 56) si motorul ajunge la 209 cp si 325 nm, pretul fiind de 1200 eur.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru