Mr. Bean sarbatoreste 20 de ani de activitate impreuna cu Mini

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 30.08.2009
Rowan Atkinson, interpretul lui Mr. Bean, va sarbatori 20 de ani de la nasterea celebrului personaj impreuna cu cei de la Mini, la festivalul Goodwood Revival. Mini-ul lui Mr. Bean, vopsit in galben cu dungi negre, va fi si el prezent la eveniment.

Goodwood Revival este un festival care se desfasoara in fiecare an in luna septembrie in Marea Britanie si care dureaza trei zile. Este unul dintre cele mai populare evenimente de acest gen si are ca scop rememorarea erei de aur a sporturilor cu motor care se desfasurau pe circuitul Goodwood Motor Racing, constructie care nu a fost “afectata” de tehnologia secolului 21. Revival impreuna cu Festival of Speed sunt cele doua manifestari care au loc anual pe circuitul Goodwood, la un interval de aproximativ trei saptamani.

Anul acesta, festivalul va fi locul de celebrare a 50 de ani de existenta a mult iubitelor modele MINI, iar evenimentul va fi animat de prezenta celebrului actor Rowan Atkinson, interpretul personajului Mr. Bean. Este pentru prima data, in cei 20 de ani de la nasterea celebrului personaj, cand acesta va putea fi urmarit live de catre participanti. Acesta va pune in scena un fragment dintr-un episod al serialului de comedie, cand se afla pe plafonul unui model Mini si conducea cu ajutorul unui mop.

De asemenea, actorul britanic va concura si pentru trofeul St Mary, aflandu-se la volanul unui Austin Mini Cooper S.

Anul acesta cursa va fi dedicata exclusiv micutei masini britanice pentru a retrai competitiile de la inceputul anilor 60’, cand la start se aliniau numai modele Mini. O alta prezenta importanta va fi Sir Stirling Moss, celebrul pilot cunoscut de catre fani ca “Mr. Goodwood”, care va implini varsta de 80 de ani. Pentru a sarbatori acest lucru, organizatorii au pregatit o parada in cinstea octogenarului, din cadrul careia nu putea lipsi Rowan Atkinson la volanul masinii personale, un Jaguar Mk VI.

via | autoblog

Comentarii (2)

  • roland_st
    Trabant,o masina de Mr.Bean
    0 10
  • dubla personalitate
    din nefericire Mr. Bean nu ne'aratat prea multe in ultima vreme :(

    off-topic:
    ce ai opinca?

    nu iti mai stii numele? Dar i-a zi, pe mama ta o cunosti dupa nume, pentru ca tactu nu poate fi decat un bou.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru