Topcar a creat doua versiuni speciale ale lui Mini Cooper S

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 13.04.2010
Rusii de la Topcar vor construi 50 de exemplare limitate ale lui Mini Cooper S in doua editii speciale intitulate Bully si Bully Moscow. Fiecare exemplar va avea un design deosebit realizat dupa clientul acestuia.

Tunerii de la Topcar au colaborat cu artistul rus Denis Simachev pentru a crea doua versiuni speciale ale lui MINI Cooper S. Fiecare dintre cele doua versiuni va fi construita in 25 de exemplare. Cele doua modele au un design deosebit si ies in evidenta prin desenele speciale realizate de Denis Simachev. Modificarile “conventionale” care vin cu majoritatea pachetelor de tuning nu au fost uitate cei de la Topcar, acestia dezvoltand un pachet estetic si un pachet pentru marirea performantelor dinamice.

Cele doua editii speciale se numesc Bully si Bully Moscow si beneficiaza de jante forjate de 18 inch, un pachet aerodinamic, un set de etrieri si discuri de frana Brembo, precum si o evacuare modificata. Unitatea de control a motorului a fost reprogramata pentru a se adapta la noua evacuare, dar rusii de la Topcar nu au anuntat noile performante ale motorului de 1.6 litri cu care este echipat Mini Cooper S. Rusii de la Topcar au echipat ambele modele cu un set de praguri laterale, o grila fata sport din aluminiu, un set de becuri de pozitie cu LED-uri si un nou difuzor de aer spate.

Designerul Desi Simachev va personaliza aspectul exterior al fiecarei masini in functie de fiecare client. Astfel, fiecare exemplar din cele 50 de modele Mini Cooper S Topcar va avea un exterior cu o vopsea personalizata si un un design special.

Versiunea Bully Moscow a acestui pachet de tuning are un design cu culori predominante negru si albastru, in timp ce versiunea Bully are drept culori predominante alb perla si negru.

Via | LeBlogAuto

Comentarii (1)

  • fj
    super
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru