TopCar

Vineri, 09 August 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (14)

Automarket a adunat pentru voi cele mai incitante pachete de tuning ale momentului. Veţi avea ocazia să faceţi cunoştinţă cu un Ferrari, dar şi cu un Mercedes G65 AMG al cărui interior a fost îmbrăcat în piele de crocodil.
Luni, 30 August 2010 | Tuning

Lumma Design a creat un pachet pentru BMW Seria 5 F10

BMW Seria 5 F10 a mai primit un pachet de tuning. De data aceasta, vorbim de o creaţie excentrică a nemţilor de la Lumma în colaborare cu ruşii de la TopCar.
Marti, 18 Mai 2010 | Tuning

Topcar a prezentat primele imagini ale kit-ului său pentru noul Porsche Cayenne

Ruşii de la TopCar au dezvoltat trei pachete de tuning pentru noul Porsche Cayenne. Două dintre acestea sunt oferite in ediţie limitată, ce au o producţie de doar 25 de unităţi.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Tuning

Topcar a creat doua versiuni speciale ale lui Mini Cooper S

Rusii de la Topcar vor construi 50 de exemplare limitate ale lui Mini Cooper S in doua editii speciale intitulate Bully si Bully Moscow. Fiecare exemplar va avea un design deosebit realizat dupa clientul acestuia.
Luni, 21 Decembrie 2009 | Tuning

Trei tuneri au creat un pachet pentru BMW Seria 5 F10

Lumma, Topcar si Cardi au colaborat pentru a dezvolta un pachet de tuning pentru noul BMW Seria 5 F10. Acesta va fi disponibil din aprilie 2010.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Tuning

Bentley Continental GT, modificat de tunerii rusi

Rusii de la TopCar au creat un pachet aerodinamic pentru Bentley Continental GT si GT Speed coupe. Cu ajutorul acestuia, modelele britanice au parte de o schimbare de look.
Duminica, 06 Septembrie 2009 | Tuning

Porsche Panamera in viziunea celor de la TopCar

Casa de tuning ruseasca TopCar si-a imaginat un Porsche Panamera mult mai agresiv. Ei spera ca in urma realizarii kitului, masina sa arate ca cea din pozele prelucrate digital.

Tag-uri similare

BMW, Porsche, Bentley, tuning, Rusia, Continental, BMW Seria 5, Panamera, Seria 5, Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru