Bentley Continental GT, modificat de tunerii rusi

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.09.2009
Rusii de la TopCar au creat un pachet aerodinamic pentru Bentley Continental GT si GT Speed coupe. Cu ajutorul acestuia, modelele britanice au parte de o schimbare de look.

Casa de tuning ruseasca TopCar a creat un pachet aerodinamic pentru modelele britanice Bentley Continental GT si GT Speed coupe. Acesta a fost botezat sugestiv "Bullet" si cuprinde o serie de modificari exterioare care imbunatatesc performantele masinii. Tunerul din Rusia a devenit cunoscut odata cu fabricarea unui kit pentru caroserie dedicat lui Porsche Panamera.

Pachetul aerodinamic destinat modelelor britanice cuprinde o capota noua accesorizata cu prize de aer, spoilere pentru partea din fata si spate redesenate, praguri laterale si un deflector de aer. Pentru a completa look-ul exterior, casa de tuning TopCar a ales sa monteze tevi de esapament noi si geamuri inchise la culoare. Din aceasta ecuatie creata de rusi nu puteau lipsi jantele imense, care in versiune ruseasca ajung la 20 de inch.

Pretul acestui pachet incepe de la 25.000 de Euro, iar clientii pot opta pentru montarea unor parti din fibra de carbon si pentru vopsea mata. Kitul creat de rusi va costa 37.000 de Euro.

via | carscoop

Comentarii (5)

  • Mda
    Interesant tuning.E frumos,desi stopurile spate mi se par cam ciudate.
    0 0
  • gabi o
    il vreau dar fara led-uri
    Stopurile sunt de nota 10+, ce mi se pare mie khitch sunt ledurile!
    Chiar imi place, bravo!
    0 1
  • naiz car
    Mai pune doua lansatoare de rachete si e gata de razboi
    2 0
  • flaviu c
    mda..
    criminal
    0 0
  • mihai zis stalyn
    glontzuuull
    este criminala....vorba lui smen...are aspect de batmobil:))
    oare ce senzatie poti avea cand trece o asemenea masina pe langa tine ku 200km/h?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru