Trei tuneri au creat un pachet pentru BMW Seria 5 F10

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 21.12.2009
Lumma, Topcar si Cardi au colaborat pentru a dezvolta un pachet de tuning pentru noul BMW Seria 5 F10. Acesta va fi disponibil din aprilie 2010.

Doua companii rusesti de tuning au colaborat cu cei de la Lumma pentru a dezvolta un pachet de modificari pentru noul BMW Seria 5. Design-ul exterior a fost realizat de catre cei de la TopCar si Cardi, in timp de toate modificarile mecanice sunt dezvoltate de tunerii de la Lumma. Pachetul nu a fost aplicat inca unei masini, ci a fost prezentat sub forma unor imagini prelucrate digital.

BMW Seria 5 primeste o buza din fibra de carbon pentru bara fata, o noua bara fata cu admisii de aer marite si o grila fata cu tipar de fagure. Bosajele umflate ale aripilor poarta liniile agresive ale masinii catre noile praguri laterale, schimbate si ele. Posteriorul acestui model este marcat de noul spoiler aplicat capacului portbagajului, realizat din fibra de carbon. Bara spate a lui Seria 5 F10 a fost si ea schimbata si integreaza un difuzor de aer si patru tevi de evacuare.

La fel ca orice pachet de tuning, acesta contine si un set de jante din aliaj usor, de data aceasta vorbind de un set care are un design nou, cu trei spite. Modificarile mecanice pe care le vor opera cei de la Lumma nu au fost inca dezvaluite, iar pretul pachetului de tuning nu este nici el cunoscut.

Toate aceste detalii vor iesi la lumina in aprilie 2010, cand cei trei tuneri vor prezenta versiunea finala a pachetului de modificari pentru BMW Seria 5 F10.

Via | BMWBlog

Comentarii (1)

  • Smile
    Extraordinar.Superb.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru