Porsche Panamera in viziunea celor de la TopCar

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 06.09.2009
Casa de tuning ruseasca TopCar si-a imaginat un Porsche Panamera mult mai agresiv. Ei spera ca in urma realizarii kitului, masina sa arate ca cea din pozele prelucrate digital.

Modelul Porsche Panamera a fost abordat pana in acest moment de un numar mare de case de tuning, insa nici una din ele nu era din Europa de Est. Astfel, rusii de la TopCar si-au imaginat un Panamera mult mai sportiv si agresiv. Acestia au aratat cateva imagini create cu ajutorul programelor de design despre propria lor viziune in ceea ce priveste modelul german.

Kitul pe care cei de la TopCar urmeaza sa il faca poarta denumirea de Stingray si a fost desenat de Cardi, o alta casa de tuning din Rusia. Ceea ce putem vedea in fotografiile prezentate de acestia este pachetul aerodinamic care ofera masinii un plus de agresivitate si in acelasi timp pastreaza eleganta modelului german. Barele de protectie, prizele de aer de pe capota, pragurile laterale, eleronul si nu in ultimul rand jantele din aliaj completeaza noul aspect mult mai sportiv al lui Panamera.

Rusii nu se vor opri doar aici. Ei au declarat ca vor sa faca un kit de exterior care sa transforme Panamera intr-o masina cu adevarat extrema. Cei de la TopCar au de gand sa inlocuiasca panourile de caroserie ale masinii cu unele desenate si stilizate chiar de designerii lor.

Multi ne intrebam daca Panamera, asa cum si l-au imaginat cei de la TopCar va avea si modificari mecanice. Ei bine, da! Acestia vor sa faca un parteneriat cu tunerul german 9ff pentru a le oferi pachetele de performanta create de acestia.

Via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru