Topcar a prezentat primele imagini ale kit-ului său pentru noul Porsche Cayenne

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 18.05.2010
Ruşii de la TopCar au dezvoltat trei pachete de tuning pentru noul Porsche Cayenne. Două dintre acestea sunt oferite in ediţie limitată, ce au o producţie de doar 25 de unităţi.

Tunerii ruşi de la Topcar au prezentat primele imagini ale proiectului pe care l-au dezvoltat pentru noul Porsche Cayenne. Modelul va fi oferit în trei pachete diferite de design, două dintre acestea fiind limitate la 25 de unităţi fiecare. Pe lângă modificările estetice operate, modelul va dezvolta 760 CP şi va oferi performanţe dinamice superioare. Printre modificările estetice operate, putem enumera noile oglinzi laterale, blocurile optice cu LED-uri integrate şi noile jante din aliaj realizate prin forjare.

Prima ediţie limitată a lui Porsche Cayenne se numeşte Advantage 2 şi foloseşte blocurile optice de la 911 şi o serie de componente de caroserie noi. Ambele bare de protecţie au fost schimbate cu elemente cu un design nou, capota motor a fost redesenată, difuzorul de aer spate a fost înlocuit cu un element mai lat, bosajele aripilor au fost umflate, iar pragurile laterale au fost înlocuite. Cea de-a doua editie limitată a lui Porsche Cayenne se numeşte Vantage GTR 2 şi este echipată cu blocurile optice standard, fante de aer mai mari integrate în noua bară faţă şi numeroase componente de la Advantage 2.

Ambele ediţii speciale ale lui Cayenne 2 de la TopCar vor totaliza 50 de exemplare speciale, clienţii care rămân pe “dinafara” având ocazia să cumpere versiunea Vantage 2 a lui Cayenne de la TopCar. Aceasta versiune beneficiază de o caroserie cu elemente aerodinamice îmbunătăţite, realizate din fibră de carbon si kevlar.

Modelul va fi prezentat în toate cele trei versiuni la Salonul Auto de la Moscova.

Via | GTSpirit

Comentarii (1)

  • Victor
    porsche
    masina urata dar cu tuningu deja este hidoasa..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru