VIDEO: Razboi in clasa mini - Citroen DS3 vs Mini Cooper S

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.03.2010
Britanicii de la AutoExpress au pus la cale un comparativ care are in prim plan doua modele importante in segmentul mignonelor premium: legendarul Mini Cooper S si nou venitul Citroen DS3. Castigator detasat este...

Comentarii (15)

  • mini parca are design de pe timpul lui ceausescu:)) e interesanta, dar prefer ds3.
    10 12
  • MDA
    Mini ramane MINI, are un design super si daca mai are si motor BMW , ce mai conteaza .
    6 15
  • pai mai ales ds3 are acelasi motor, realizat de psa si bmw.
    16 3
  • ...
    mda, cica intreaba niste englezoi care e mai cool.....:|, ca aia doar nu o sa aleaga citroen:|
    13 4
  • Diesel
    DS3
    Tocmai am avut un drive test cu DS3. O impresie puternica, masina e spectaculoasa atat la prestatiile pe sosea cat si ca evolutie design, interior-exterior. Astept DS4:)
    6 2
  • patrioti nu rahat
    ce mai vrei tata, patrioti nu rahat. putea sa fie un bmw seria 1 cu 500 de cp ca tot mini era mai bun. urasc neamul asta care crede ca daca au tras si ei 3, hai 4 modele de masini in lume gata sunt cei mari tari din punctul meu de vedere DS3 arata, se simte foarte bine, Nu stiu cati dintre clienti mai dorest aceiasi masina care era si acum 5 ani. e timpul sa evoluam nu sa involuam. Asa ca un Mito sau DS3 sunt niste alegeri mult mai bune, frumoase si mai iesftine decat roseata asta in ochi.
    8 12
  • inculturistul
    half with
    @rares tu nu intelegi o boaba din limba engleza nu? Well mate, the clip conclusion says something else, doesn't it?
    5 4
  • catalin
    @rares-tu se pare ca te raportezi doar la design.nu stiu daca ai avut ocazia sa conduci un cooper s,dar iti spun din proprie experienta ca acea masinuta este lipita de sosea,si cum acest clip a vrut sa testeze manevrabilitate,dinamism,etc,tu ai comentat off topic.
    in al doilea rand te legi de partea financiara,iar aceste masini nu pot fi comparate in mod direct din acest punct de vedere deoarece citroen nu face parte din clasa premium,deci si calitatea materialelor + tehnologia sunt inferioare=> un pret mai mic.
    5 8
  • DS3 este un produs premium. Nu e acelasi lucru cu C3. Sau punem egal si intre Lexus si Toyota de exemplu? Cooper S este intr-adevar o masina de exceptie. De unde stiti insa ca DS3 nu e cel putin la fel? Calitatea materialelor si tehnologia sunt inferioare? Ai dedus asta din poze? Despre cat de obiectivi sunt britanicii care au realizat testul...no comment
    7 4
  • Mda
    Intr-adevar , Citroen e alegerea mai buna ! In primul rand , mai frumos dar si felul in care sta pe sosea...............
    7 3
  • varza
    sau gasit 2 care sa ma critice. in primul rand stiu engheza (dar ma consider atat de plictisit incat nu pot sa-ti mai explic) iar 2 la rand frate daca vrei sa vezi masila lipita de sosea urcate intr-o fabia rs 1.9 motorina sau o sa-mi spui ca nu exista asa ceva. mai bine uitate pe youtube sa vezi diferente intre o fabia rs motorina si un cooper s motorina(sau ceva de genul asta) sa vezi acolo bataita de la fabiuta.

    la revedere.
    4 3
  • inculturistul
    ertg
    Esti redus rares, ideea e ca in filmulet concluzia era urmatoarea : DS3 este masina invingatoare. Ai fi stiut asta macar daca te uitai pana la final. Si lasa-ne cu tractoarele zau.
    2 5
  • Vampirelu
    bla bla
    Fratilor, diferenta este de 3 secunde, intrebarea mea este: Poate un om sa faca acelasi lucru de 2 ori exact la fel, fara nici o diferenta ? Cel putin mie mi se par irelevante chestiile astea ... pierdere de vreme ce au facut astia, sincer ... daca va uitati atenti cand se opreste cu frana de mana la citroen se opreste de tot iar la mini nu, sunt mai multe diferente, iar pe cei interveviati, daca observati mai multe persoane de varsta a treia ar alege cooper, in anglia are o traditie, pe cand citroenu este o mashina noua.Chiar in filmulet spune ca e mai ieftin ds3 ... dar nu o diferenta enorma, stati linistiti ...

    Have fun ;)
    6 0
  • cata187
    MINI vs DS3
    Eu prefer stilul lui MINI, e o masina care iti creeaza o anumita stare. Chiar daca e mai noua, nu as alege DS3-ul.

    Numai bine!
    2 2
  • :)
    nu ca as fi nationalist dar daca luam in considerare si istoria atunci mini cu siguranta, dece? care model a fost care a revolutionat industria auto cu amplasarea motoarelor transversal si nu longitudinal sub capota? :)
    eu zic ca inainte de a alege luati in calcul si un pic de istorie, si pe langa alta la modelele noi de mini is mai dotate si decat daciile noastre sau alte modele de masini.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru