Nowack modifica Mini Cooper S si Cooper JCW S

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 08.05.2010
Tunerii germani de la Novack au creat trei pachete de performanta pentru Mini Cooper S si Cooper JCW S. Cu ajutorul acestora micuta masina britanica poate dezvolta pana la 260 de cai putere.

Esential

260 CP pot fi dezvoltati de Cooper S cu ajutorul pachetulu N260

Casa de tuning germana Nowack a venit cu o idee proprie asupra lui MINI Cooper S si Cooper JCW S. Tunerii germani au pregatit pentru micutele modele britanice trei pachete de performanta botezate N210, N230 si N260. Primul dintre acestea reuseste sa creasca putearea lui Cooper S pana la 210 cai putere prin intermediul reprogramarii unitatii ECU si schimbarii sistemului de evacuare.

Cel de-al doilea pachet, N230, are ca rezultat final 230 de cai putere. Inginerii germani au ajuns la aceasta performanta prin aceleasi operatiuni ca si in cazul pachetului N210, insa au adaugat si un filtru de aer sport. Cea mai puternica versiunea creata de Nowack este N260.

Schimbarea intercooler-ului, inlocuirea axei cu came si modificarea chiulasei alaturate celorlalte operatiuni efectuate pana acum au ca rezultat 260 de cai putere. In plus fata de acestea, tunerii germani au adaugat jante Novack, suspensii sport si o vopsea verde mat pentru toate cele trei pachete.

Via | carscoop

Comentarii (1)

  • guresu nicolae
    mini cuper
    frumos tiuning mias lua si eu una daca mias permite
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru