Primele imagini neoficiale cu viitoarea generație Mini Cooper

de Alexandru Monenciu
Duminica, 12.12.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini neoficiale cu viitoarea generație Mini Cooper au fost publicate pe internet. Prototipul în cauză pare să fie versiunea electrică Mini Cooper S, dar elementele estetice vor fi preluate de toate versiunile, inclusiv de cele cu motor termic.

Constructorul britanic de automobile a confirmat deja că viitoarea generație MINI Cooper va debuta în 2023. A publicat chiar și o serie de imagini cu prototipul acoperit de camuflaj pentru a mai îndulci așteptarea.

Acum, însă, în presa chineză au apărut primele imagini neoficiale cu viitoarea generație Mini Cooper, iar prototipul în cauză pare să fie cel de serie. Lipsa camuflajului ne dă ocazia să vedem noutățile estetice pregătite de Mini.

Britanicii păstrează farurile rotunde, dar grafica LED va fi cu siguranță nouă. Spoilerul are un design simplificat, iar capota pare să nu mai integreze farurile, așa cum se întâmplă, spre exemplu, cu actuala iterație. Cele mai notabile diferențe sunt în spate, în special la nivelul stopurilor.

Lipsa unor terminații pentru sistemul de evacuare și prezența grilei frontale "închise" ne dau de înțeles că în cazul de față avem de-a face cu versiunea electrică Mini Cooper S. Oricum ar fi, designul va fi preluat de toate versiunile din gamă, inclusiv de cele echipate cu motor termic.

Revenind la noutăți, în habitaclu putem identifica un display central rotund, Head-up Display, iar instrumentarul de bord pare că lipsește cu desăvârșire.

Știm deja că interiorul noului Mini Cooper nu va avea deloc piele și se va concentra mai mult pe materiale sustenabile.

Așa cum spuneam, viitoarea generație Mini Cooper va debuta în 2023.

via Motor1

Comentarii (3)

  • UGLY!
    1 2
  • Mircea Badea
    pare o viespie..totusi fiind mai mult pt femei e ok..
    1 1
  • netam_nissan
    Tigaia agățată pe bord e oare detașabilă? (întreb pentru o femeie = soacră-mea.)
    Altfel nu-i nașparlie ca chinezărie cu ștecher dar cu preț sigur de beamveu.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru