Primul teaser pentru viitoarea generaţie BMW Seria 1

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 04.05.2011
BMW a lansat recent un site dedicat viitorului Seria 1, care încearcă să pregătească fanii brandului pentru lansare şi pentru caracterul dual al modelului.

BMW pune la punct ultimele detalii înainte de lansarea oficială a noii generaţii Seria 1, aşteptată în lunile următoare. Recunoscut sub numele de cod F20, noul model compact premium va fi expus la Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă.

Până atunci însă, bavarezii pregătesc terenul cu un site special, pe care au publicat deja un teaser şi mai multe clipuri video. Site-ul se numeşte www.2originals.com şi încearcă să separe fanii brandului în două tabere diferite. Pentru fiecare grup, BMW a pregătit ca premiu un iPad2 şi bineînţeles surpriza dezvăluirii noului Seria 1.

Modelul compact este prezent şi el pe site, sub forma unui teaser. Două exemplare sunt ascunse sub pânze roşii şi albastre, sugerând intenţiile BMW de a se adresa unor clienţi de două feluri.

Dualismul se referă doar la echipări diferite şi opţiuni de personalizare, pentru că, la debut, Seria 1 va fi disponibil doar împreună cu caroseria în cinci uşi. Abia după minim 12 luni vom face cunoştinţă şi cu alte declinări ale caroseriei.

via | BMW

Comentarii (1)

  • Nu inteleg atunci
    De ce au lansat M1 (chiar daca este derivat din 1 coupe) atat de aproape de noua generatie pentru Seria 1?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru