OFICIAL: BMW Seria 1 a primit un facelift

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 16.12.2010
Versiunile Cabrio şi Coupe ale lui BMW Seria 1 au primit un facelift. Debutul public va avea loc la Salonul Auto de la Detroit din 2011.

BMW va prezenta facelift-ul lui Seria 1 Coupe şi Seria 1 Cabrio la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2011. Cele două modele au primit modificări subtile la nivelul exteriorului şi mici îmbunătăţiri la interior. Cei de la BMW nu au prezentat informaţii despre aplicarea acestor modificări asupra versiunii hatchback a lui Seria 1, dar versiunile Coupe şi Cabrio sunt modele de nişă în această gamă, lucru care ar explica atenţia sporită pe care au primit-o din partea inginerilor BMW. Gama de motorizări nu manifestă nicio schimbare.

Modificările exterioare constau într-un set de blocuri optice noi, un splitter faţă, şi un set de stopuri noi. Gama de jante din aliaj a fost mărită cu mai multe modele, fiind oferit un set de 17 inch cu un design cu cinci "braţe", un alt model de 17 inch cu un design "tubină" şi un model pe 18 inch cu "design în V". Gamele Seria 1 Cabrio şi Coupe sunt oferite în mai multe nuanţe de culoare, iar atât softtop-ul, cât şi hardtop-ul sunt disponibile în două nuanţe noi de culoare – Vermillion Red şi Marrakesh Brown.

Noul splitter aplicat barei de protecţie faţă generează un efect de cortină de aer asupra roţilor din faţă. Potrivit inginerilor BMW, noul dispozitiv reduce frecarea cu aerul în partea inferioară a modelului şi îmbunătăţeşte emisiile de CO2.

Pentru moment, cei de la BMW nu au prezentat noile valori ale emisiilor de CO2 ale gamelor Seria 1 Coupe şi Seria 1 Cabrio.

Via | BMW

Comentarii (2)

  • Acum arata si mai bine. Frumos pe visiniu.
    10 4
  • 1
    Acum arata superb !!!
    E numarul 1 in de class.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru