Facelift BMW

Miercuri, 22 Februarie 2023 | Modele noi

Noile BMW X5 M Competition și X6 M Competition facelift: motorizare mild hybrid și ecran curbat

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noile X5 M Competition și X6 M Competition. Marea noutatea primită de cele două modele este prezența unui sistem mild hybird la 48V pentru motorul V8.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Modele noi

Întreaga familie BMW Seria 8 a primit un facelift: grilă iluminată și ediție limitată disponibilă și în România

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre facelift-ul primit de întreaga familie Seria 8. Lista include o grilă frontală iluminată, display central mai mare, iar versiunea de performanță M8 va fi disponibilă numai alături de pachetul Competition.
Vineri, 25 Mai 2012 | Modele noi

BMW Seria 7 facelift, primele imagini şi informaţii

BMW Seria 7 a primit un facelift discret, care îl face mai eficient, mai sigur şi mai atractiv. Trenurile de propulsie au fost îmbunătăţite, iar interiorul a primit o serie de modificări, printre care se numără şi sistemul iDrive reconfigurat.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

BMW X1 facelift, primele imagini şi informaţii oficiale

BMW X1 a primit un facelift pentru a-şi îmbunătăţi poziţia pe piaţă. SUV-ul compact din Munchen este disponibil alături de motorizări noi, o transmisie automată cu opt trepte şi liniile de design xLine şi Sport Line, care oferă posibilităţi suplimentare de personalizare.
Marti, 21 Iunie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu BMW Seria 7 facelift

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui BMW Seria 7 facelift.
Joi, 16 Decembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: BMW Seria 1 a primit un facelift

Versiunile Cabrio şi Coupe ale lui BMW Seria 1 au primit un facelift. Debutul public va avea loc la Salonul Auto de la Detroit din 2011.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: BMW a pregatit un facelift pentru M3

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini ale facelift-ului aplicat lui BMW M3. Modelul german primeste un set de stopuri noi si un interior modificat subtil.
Luni, 16 Noiembrie 2009 | Fotospion

EXCLUSIV: BMW testeaza noul X5 facelift

BMW testeaza X5 facelift aproape necamuflat. Vorbim de modificari minore, care nu sunt observate de ochii neantrenati. Fotografii de la Carpix ne-au furnizat chiar si o imagine comparativa, prin alaturarea intamplatoare a unui X5 actual cu un X5 facelift.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru