EXCLUSIV: BMW a pregatit un facelift pentru M3

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.12.2009
Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini ale facelift-ului aplicat lui BMW M3. Modelul german primeste un set de stopuri noi si un interior modificat subtil.

Bavarezii de la BMW testeaza facelift-ul usor operat asupra lui M3. Modelul a primit un set de stopuri cu LED-uri si un interior modificat. Facelift-ul aplicat lui BMW Seria 3 Coupe “vine” si pe M3 in anul 2010. Cel mai probabil, motorul si suspensia acestui model nu vor primi modificari alaturi de acest facelift aplicat lui M3.

Avand in vedere modificarile subtile operate lui M3, ne putem astepta ca facelift-ul acestui model de performanta sa debuteze pe piata in decursul anului 2010. BMW M3 facelift ar putea debuta in cadrul Salonului Auto de la Geneva din martie 2010, alaturi de Seria 3 Coupe facelift si Seria 3 Cabrio facelift. Modelul bavarez va beneficia de toate elementele noi de la interior de care se bucura si BMW Seria 3 Coupe si Cabrio, cum ar fi noile fante de aerisire din bord, solutiile de depozitare noi si noul sistem de iluminare al interiorului.

BMW M3 E92 urmeaza aceeasi tendinta in materie de facelift-uri precum si predecesorul sau, modelul E46. Astfel, doar stopurile au fost modificate in cadrul facelift-ului, alaturi de mici elemente de la interior.

Ne putem astepta ca butoanele care comanda scaunele incalzite sa fie localizate pe consola centrala, chiar langa comenzile sistemului de aer conditionat, in timp ce cotiera centrala sa primeasca mici modificari.

Comentarii (8)

  • Ce porcarie de masina
    0 23
  • e porcarie ca nu ti`o permiti?
    !!
    18 0
  • Nu are rost sa comentez ce a spus cel de mai sus, recunoaste singur. Masina e bestiala, cu sau fara facelift. Seria 3 si seria 5 sunt cele mai reusite modele de pe piata ale producatorului bavarez, parerea mea.
    12 0
  • @ AUTOMARKET - userul Fraierul2 nu prea are comentarii de facut si totusi posteaza ...probabil din plictiseala . Flame este motiv de /ban pe multe forumuri ... poate ar trebui sa fie si la voi.

    in alta ordine de idei :
    /drool
    7 1
  • m3
    nuu e adevarat... acum si noul seria 7 putem spune ca este oficial mult mai atragator decat 5 si 3...
    3 4
  • Fraierul2
    @unckle vrei sa iau ban tocmai ca tie nu iti place de mine? Fiecare putem avea pareri personale.Si diferite.Am zis "Ce porcarie de masina" deoare ce este parerea mea.atunci unde ar fii democratie tu mi-ai da ban?.Tocmai de acees am facut revolutie in 89 ca sa scapam de comunisti.Fiecare are dreptul la opinie.Si in plus de asta mai fac si pe altii sa posteze , raspunzand la comentarile mele.noroc!
    2 13
  • bozzo26
    traim in lumea face-lifturilor ....nimic nou la m3 asta...aceleasi motoare de ani buni doar schimbate plasticu pe ele si robotizate pt fraierii kre nu au habar ce e aia cutie de viteze manuala..
    0 5
  • bozzo26 esti penibil
    cica aceleasi motoare de ani buni ............:))
    tin sa te anunt ca de la prima generatie M5 incoace fiecare ///M are motorul lui..........
    M5 e34........3.5litri L6(mai tarziu 3.8)
    M3 e30.........2.3litri L4
    M3 e36........3litri L6(mai tarziu 3.2 bloc motor din Nikasil)
    M5 e39.........4.9litri V8
    M3 e46..........3.2 L6(bloc din aliaj aluminiu-otel)
    M5 e60.........5litri V10
    M3 e92.........4litri V8
    X5 si X6///M .......4.4litri V8 twin-turbo
    urmatorul M5 f10...........vom vedea
    deci nu mai vorbi................
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru