FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu BMW Seria 7 facelift

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.06.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui BMW Seria 7 facelift.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagini cu facelift-ul lui BMW Seria 7. Modelul primeşte un set de blocuri optice redesenate, în care a fost integrată o bandă de LED-uri pentru semnalizare. Bara faţă a fost redesenată complet, iar semnalizările laterale par să fie mutate pe oglinzile laterale – la fel ca în cazul noului Seria 1. Stopurile au primit o nouă grafică interioară, în timp ce bara de protecţie spate a fost şi ea modificată.

Ne aşteptăm la schimbări la nivelul interiorului şi la gama de motorizări, dar nu există nicio informaţie în acest sens până în prezent. Nu este clar ce ar mai putea să integreze nemţii de la BMW pe facelift-ul lui Seria 7, semn că ne putem aştepta la mici modificări în aranjamentul unor comenzi, alături de o gamă mai bogată de materiale în lista de opţionale. În ceea ce priveşte motorizările, nu poate fi vorba de o eventuală versune entry-level, aşa cum au făcut rivalii de la Mercedes-Benz cu S-Klasse, din moment ce oficialii BMW au infirmat orice posibilitate de introducere a unei asemenea motorizări pe nava amiral.

Sunt şanse ca propulsoarele să primească o serie de modificări care să le reducă consumul de carburant şi să le mărească performanţele.

În timp ce facelift-ul lui Seria 7 va debuta în decursul anului 2012, noua generaţie a lui S-Klasse este aşteptată să debuteze în 2013. La vremea respectivă, Audi ar putea lansa un facelift pentru A8. Rivalii de la Jaguar ar putea lansa şi ei un facelift pentru XJ până la finele lui 2013.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (8)

  • Sa se revizuiasca primesc, dar sa nu se schimbe nimic :)
    Greu de detectat diferentele fara ochelari speciali :) Dar, de ce sa se schimbe ceva ce oricum era bun?...
    11 3
  • a naibii de enervanta reclama cu gillette. Pe cuvant, cand sunt asa agresive reclamele numa al dracului nu dau click pe ele..
    13 0
  • (off topic) Gilette - ii doare pe ei in c... de sarutul pe care-l obtii tu...
    Cateodata e jenant unde ajung unii cu reclama si cat de tare se arata ca ii intereseaza, pe cand de fapt ii doare drept in... de "imaginea" ta sau "succesul" tau... Tot ce trebuie e sa vanda, sa creasca vanzarile si iar sa vanda...
    8 0
  • despre reclama
    e adevarat ceea ce spui tu dar e mult mai bine asa decat sa vanda articole intregi dedicate unor marci....gen opel cu ale sale motorizari citez: "atipic de silentioase" sau vw care in opinia automarket e scula motorizarilor diesel, nu ca alea hdi care trepideaza si la relanti (asa spun ei)....deci din partea mea sa umple site-ul de reclama, ma descurc eu cu ea, important e sa citesc un articol de calitate nu minciunele si somalezarii ieftine...
    8 4
  • @@gtr
    Ne refeream la reclama asta din colt cu giletele... :)
    3 1
  • Shadow
    AdBlock
    Instalați AdBlock și ați terminat problema ;)
    3 0
  • Navigati cu Mozilla!
    Cum spunea si @Shadow
    1 0
  • @Shadov @Serd
    Lasa ca e mai frumos cu reclamele, mai avem si noi pe ce ne descarca nervi si ce dracui! :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru