BMW a prezentat imagini teaser noi cu cel mai accesibil model M din istorie

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 06.10.2010
Noul BMW 1M a fost prezentat parţial la Paris într-o nouă culoare, debutul public fiind pregătit pentru ianuarie 2011 la Salonul Auto de la Detroit.

Cei de la BMW au prezentat o serie de imagini noi cu cel mai ieftin membru al familiei M. Modelul va fi realizat pe platforma lui Seria 1. Modelul a fost surprins în Paris şi exemplarul din imagini este vopsit în nuanţa Valencia Orange Metallic, care va "face istorie" potrivit oficialilor BMW. Cel mai puternic Seria 1 va dezvolta peste 345 CP şi va avea o masă de aproximativ 1.500 kilograme.

Debutul modelului este pregătit pentru Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2011. Cel mai probabil, ne putem aştepta să vedem noul 1M la Salonul Auto de la Geneva în martie 2011. Clienţii din Europa ar trebui să poată formula comenzi începând cu Salonul Auto de la Geneva, iar livrările sunt aşteptate să înceapă până în vara anului 2011. Preţul noului model este încă un element de mister, dar ştim deja că este cel mai accesibil model M.

Din ce putem observa în imaginile prezentate de BMW, modelul 1M va fi mai lat decât actualul 135i. Totodată, barele de protecţie faţă-spate au un aspect mult mai agresiv, iar jantele care intră în echiparea modelului au o dimensiune de 19 inch.

Bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer special şi două evacuări duble, extrem de asemănătoare cu cele prezente pe M3 E92. De remarcat fantele de aerisire ale frânelor din bara faţă şi sistemul de "canalizare" a aerului prin bara spate.

Via | BMWBlog 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru