Un teaser video pentru viitorul BMW Seria 1 M Coupe

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 29.08.2010
Oficialii BMW au prezentat un nou teaser video cu Seria 1 M Coupe. Acesta va dispune de un propulsor cu şase cilindri care produce 335 de cai putere.

Oficialii BMW au oferit publicului un nou teaser video cu viitorul Seria 1 M Coupe. Din imaginile prezentate de constructorul bavarez se pot distinge cele patru ţevi de evacuare, jantele modelului german, blocurile optice din partea din faţă şi, bineînţeles, sigla Diviziei M.

BMW Seria 1 M Coupe va dispune de o versiune modificată a propulsorului N54 cu şase cilindri în linie. Acesta va fi capabil să producă până la 335 de cai, iar puterea va fi transmisă punţii spate prin intermediul unei cutii de viteze manuală cu şase rapoarte. De asemenea, versiunea sport a lui Seria 1 va beneficia de un diferenţial cu alunecare limitată, de suspensii performante şi de un sistem de frânare îmbunătăţit.

Există zvonuri conform cărora modelul constructorului bavarez va fi dezvăluit în cadrul evenimentului OktoberFest care se desfăşoară săptămâna viitoare în Wisconsin.

Via | Carscoop

Comentarii (5)

  • in 1997 scosese BMW M3 de 333CP?

    Acum are M1 333 + 2CP ! O fi acelasi motor?
    0 13
  • Hihihi
    Bun asta
    Bun asta, doar ca ii baga un 50.000 Euroi si ne-am linistit.
    7 4
  • @gica
    Va fi motorul de 3 litri biturbo, asta este N54. Nu inteleg de ce nu folosesc N55, care este o evolutie a N54 (are valvetronic in plus).
    0 2
  • V8 TURBO
    astept o confruntare M1 si TT- RS.
    4 0
  • @noname
    pentru ca acest biturbo ofera mai mult cuplu
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru