BMW Seria 1 M Sport, primele imagini şi informaţii

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.06.2011
Primele imagini ale pachetului M Sport pentru noul BMW Seria 1 au ieşit la suprafaţă pe internet. Pachetul de accesorii nu este la fel de bogat ca în cazul fraţilor mai mari, iar aspectul său este mai discret.

La trei zile de la debutul pe internet al noii generaţii BMW Seria 1, nemţii prezintă pachetul M Sport pentru acest model. Pachetul estetic opţional include o bara faţă modificată, o bară spate cu un aspect schimbat şi un set de jante de aliaj cu design M. În cazul lui Seria 1, aplicarea pachetului M oferă un aspect modificat subtil, iar modificările operate sunt discrete. Interiorul modelului primeşte şi el o serie de accesorii M, printre care se numără volanul M multifuncţional şi ornamentele M din aluminiu pentru pragurile lateral.

Maneta schimbătorului de viteze, levierul frânei de parcare şi scaunele nu au fost înlocuite cu elemente M. Ne aşteptăm ca pachetul M Sport să debuteze la scurtă vreme de la lansarea noii generaţii a lui Seria 1. Sunt şanse ca pachetul să fie extins şi să ofere o suspensie sport, un set de pedale sport şi alte elemente de acest gen.

Pentru moment, nu există niciun kit de performanţă pentru acest model, dar BMW ar putea să dezvolte un pachet de putere pentru motorizări care să fie oferit opţional, cum a fost cazul unităţii supraalimentate cu şase cilindri în linie găsită pe 135i, 335i, 535i şi altele.

Până atunci, rămânem cu perfromanţele standard ale unităţilor TwinPower Turbo oferite în gama BMW Seria 1.

Via | BMWBlog

Comentarii (1)

  • Urate faruri.....
    8 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru