Noul BMW Seria 1

Marti, 02 Aprilie 2019 | Modele noi

Informații noi despre viitoarea generație BMW Seria 1: modelul de clasă compactă va fi mai ușor și va oferit mai mult spațiu pentru pasageri

Noul BMW Seria 1 va fi lansat în a toamna acestui an, iar nemții promit mai mult spațiu pentru pasageri și o structură ceva mai ușoară. Gama de motorizări va include atât unități diesel, cât și benzină. În viitorul apropiat, noul Seria 1 va primi și o versiune plug-in hybrid.
Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

Viitoarele BMW Seria 1, X1 şi X2 vor avea tracţiune faţă şi vor împărţi platforma tehnică

BMW va lansa un SUV numit X2 la scurtă vreme de la debutul următoarei generaţii a lui Seria 1, spun englezii de la Autocar. Modelul X2 va avea o platformă cu tracţiune faţă, la fel ca Seria 2 Active Tourer şi ca viitorul X1.
Marti, 27 Noiembrie 2012 | Modele noi

BMW pregăteşte un nou model pentru gama M, bazat pe Seria 1

Potrivit unor surse din cadrul mărcii, BMW pregăteşte un model M bazat pe viitoarea versiune berlină a celei de-a doua generaţii a lui Seria 1.
Marti, 07 Iunie 2011 | Modele noi

BMW Seria 1 M Sport, primele imagini şi informaţii

Primele imagini ale pachetului M Sport pentru noul BMW Seria 1 au ieşit la suprafaţă pe internet. Pachetul de accesorii nu este la fel de bogat ca în cazul fraţilor mai mari, iar aspectul său este mai discret.
Sambata, 04 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: BMW Seria 1 - informaţii complete

BMW Seria 1 a ajuns la cea de-a doua generaţie. Nemţii au renunţat la motoarele cu şase cilindri în linie, au păstrat tracţiunea spate şi au mărit habitaclul.
Vineri, 18 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Iată interiorul noului BMW Seria 1!

Automarket vă prezintă primele imagini-spion cu interiorul noii generaţii a lui BMW Seria 1. Designerii germani îi dau viaţă modelului compact prin câteva artificii interesante.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 1, noul BMW Seria 1, fotografii spion, poze spion, poze BMW Seria 1, BMW Seria 1 2012, Seira 1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru