Fotografii spion

Marti, 08 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Dronele, noul inamic al industriei auto: producătorii vor să-şi protejeze maşinile de teste de camerele video din aer

Constructorii auto caută soluţii pentru a evita situaţiile în care fotografii spion folosesc drone pentru a imortaliza maşinile de test înainte de lansarea oficială a noilor modele.
Miercuri, 20 Iulie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Fiat Panda, surprins în timpul testelor

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu prototipul viitorului Fiat Panda. Potrivit unor surse, modelul va debuta la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.
Vineri, 18 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Iată interiorul noului BMW Seria 1!

Automarket vă prezintă primele imagini-spion cu interiorul noii generaţii a lui BMW Seria 1. Designerii germani îi dau viaţă modelului compact prin câteva artificii interesante.
Joi, 17 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Ce model misterios testează VW în Suedia?

O serie de fotografii-spion au surprins un model secret pe care VW Group îl testează în Suedia. Are spatele lui Octavia, faţa lui Golf, dar acestea ascund şasiului unui model complet nou.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Modele noi

Primele imagini cu Citroen DS3 R3, versiunea pentru raliu

Citroen pregateste o versiune dedicata competitiilor de raliu a modelului DS3, dezvaluit luna trecuta in cadrul Salonului de la Frankfurt.

Tag-uri similare

Citroen, motorsport, Citroen DS3, raliu, DS3, Citroen DS3 R3, fotografii spion, Citroen premium, Citroen motorsport, Grupa R3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru