FOTO EXCLUSIV*: Fiat Panda, surprins în timpul testelor

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 20.07.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion cu prototipul viitorului Fiat Panda. Potrivit unor surse, modelul va debuta la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu prototipul viitorului Fiat Panda în timpul testelor. Modelul este camuflat serios, în ciuda faptului că debutul său este aşteptat la Salonul Auto de la Frankfurt, organizat în luna septembrie. În comparaţie cu actualul Panda, exemplarul din imagini are o capotă rotunjită, o grilă faţă mai lată şi blocuri optice "trase" în spate.

Fantele de aerisire montate în partea frontală par să aibă dimensiuni mai mari, în timp ce plafonul are o înclinaţie diferită faţă de cea prezentă pe modelul actual. Din primele informaţii, noul Panda va avea un interior minimalist. Fiat nu va pierde ocazia de a-şi promova încă o dată creaţia TwinAir, motorul cu doi cilindri de 900 cmc care a primit recent titlul Motorul Anului urmând să se regăsească în trei versiuni de putere şi pe Panda. În ceea ce priveşte diesel-urile, Panda se va baza pe unităţile Multijet de 1.3 litri.

Al treilea Fiat Panda va prelua platforma noii generaţii Lancia Ypsilon, ceea ce înseamnă că va câştiga circa 10 centimetri în lungime în raport cu generaţia actuală. În ciuda conceptului minimalist, interiorul va fi unul foarte "viu", cu nuanţe deschise şi cu un design care va aminti de liniile sfidătoare de timp ale lui Fiat 500.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (2)

  • Sebastian poate stii ceva de viitorul Fiat Sedici cand va debuta? Si daca urmatoarea generatie Grande Punto va fi lansata in 2012?? (din cate stiu actuala este destul de veche,din 2005 si un mic facelift in 2009)
    2 0
  • Panda
    Viitoarea masina a anului.
    @X: deja te gandesti la viitoarea generatie a lui GP? noi in Romania nu am vazut nici macar faceliftul actualei generatii, care afara se bucura de succes. Nu inteleg politica celor de la AutoItalia:|
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru