Teasere pentru noua generație BMW Seria 1: livrările vor începe până la sfârșitul acestui an

de Daniel Popescu
Joi, 16.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a publicat un teaser cu blocurile optice ale noii generații Seria 1 și o imagine cu instrumentarul de bord digital. Livrările noului Seria 1 vor începe până la sfârșitul anului.

BMW face ultimele pregătiri pentru lansarea noii generații Seria 1, pentru care livrările vor începe până la sfârșitul acestui an, iar informațiile despre aceasta încep să fie din ce în ce mai detaliate.

Mai întâi, reprezentanța din Franța a constructorului german a publicat un teaser cu noua generație, iar acesta scoate în evidență în special forma blocurilor optice și a caroseriei din partea frontală.

În scurt timp, pagina internațională BMW de pe rețeaua de socializare Facebook a publicat mai multe imagini cu camuflaj pentru noul Seria 1 din timpul procesului de pre-productie. Acestea nu reprezintă o noutate majoră, în contextul în care BMW a publicat numeroase imagini sub camuflaj cu noul Seria 1 la sfârșitul lunii martie.

Totuși, noua galerie include și o primă imagine cu interiorul. Astfel, putem observa volanul, care nu se va schimba radical, și un instrumentar de bord complet digital, așa cum era de așteptat pentru un model BMW de noua generație.

Anterior, BMW a oferit o serie de informații tehnice oficiale despre noua generație Seria 1. Astfel, știm deja că modelul compact va fi disponibil și într-o versiune M135i xDrive echipată cu motorul de 2.0 litri benzină capabil să ofere 306 cai putere. În plus, noul Seria 1 va integra un nou sistem de control al tracțiunii introdus inițial pe i3 S și va primi și sistemul Performance Control menit să îmbunătățească și mai mult agilitatea oferită de modelul compact.

Nu în ultimul rând, noul Seria 1 va miza pe o arhitectură cu roți motrice față și va oferi astfel mai mult spațiu pentru pasageri.

Via BMW, BMW Franța, Motor1, Caradisiac

Comentarii (1)

  • nu o sa fie aproape la fel cu sedanul din china?
    https://www.autocar.co.uk/car-review/bmw/1-series/first-drives/bmw-1-series-saloon-2017-review
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru