BMW prezintă gama de accesorii M Performance pentru noul M2

de Alexandru Monenciu
Joi, 13.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cei care își configurează un BMW M2 de ultimă generație, pot bifa și o serie de accesorii M Performance, majoritatea confecționate din fibră de carbon.

Clienții care consideră că modelele BMW M sunt prea subtile, au la dispoziție o gamă largă de accesorii M Performance care le fac noua mașină să iasă și mai tare în evidență. Pe alocuri îmbunătățesc și performanțele.

Și noul BMW M2 poate fi personalizat acum cu aceste accesorii, majoritatea fiind confecționate din fibră de carbon. Difuzorul de aer mai pronunțat, aripioarele aerodinamice și ornamentele prizelor de aer sunt numai câteva exemple.

Clienții au la dispoziție nu unul, ci două eleroane în partea din spate, pentru o apăsare aerodinamică îmbunătățită, transmit reprezentanții BMW. Jantele măsoară 20 de inch pe puntea din față și 21 pe spate.

Un accesoriu pe care îl știm de la BMW M3/M4 sunt cele patru terminații ale sistemului de evacuare, montate central. Pachetul este completat de elemente grafice M Performance.

Noul BMW M2 este deja disponibil pentru comandă, inclusiv în România. Modelul de performanță al producătorului din Munchen pornește de la 71.876 euro cu TVA inclus.

via BMW

Comentarii (3)

  • Ce "faine" sunt prizele de aer FALSE din bara spate.
    De asemenea si "canard"-urile FALSE din spatele aripilor fata si spate.
    5 2
  • Pozele astea ma duc cu gandul la o gluma de-a lui Bill Burr, helicopter story. Era despre un bolnav de cancer in faza terminala care s-a aruncat in gol dintr-un elicopter, dorin sa se sinucida. Din pacate, a cazut intr-un lac si nu a murit pe loc, gluma fiind:

    Oh my God this is worse, this is way worse!!!
    3 0
  • 72.000 Euro pt noul M2 de 460 CP ? Cand un X1 mai accesorizat costa aproape la fel ? Curat chilpir !
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru