M2

Duminica, 26 Iunie | Industrie

Șeful BMW M: Ne vom lupta pentru a menține cutia manuală în viață pentru cât mai mult timp

În ciuda trendului și a vânzărilor aflate în scădere puternică, șeful BMW M promite să ofere în continuare cutia manuală clienților doritori, mai ales pe BMW M2.
Marti, 14 Iunie | Modele noi

Imagini noi cu viitorul BMW M2. Va prelua motorul și frânele lui M4

BMW a publicat o serie de imagini noi cu viitoarea generație a modelului de performanță M2. Noul model va prelua motorul și frânele fratelui său mai mare, M4, iar constructorul bavarez confirmă și momentul lansării, programat în octombrie.
Joi, 09 Iunie | Industrie

Viitoarea generație BMW M2 va fi ultimul model al diviziei BMW M cu motor pur termic

Noua generație BMW M2 va fi ultimul model al faimoasei divizii de performanță BMW M care va avea un motor pur termic. Anunțul a fost făcut chiar de către Frank van Meel, șeful diviziei de performanță al bavarezilor, într-un interviu acordat publicației Bimmer Today.
Vineri, 27 Mai | Modele noi

BMW dezvăluie un teaser video nou cu viitorul M2. Va avea 450 de cai putere și va fi lansat "în curând"

BMW a publicat un teaser video nou cu viitorul M2. Din informațiile existente, noul model de performanță va avea un motor de 450 de cai putere și va fi lansat în vara acestui an.
Marti, 10 Mai | Modele noi

Imagini noi cu noua generație BMW M2: motor de 3.0 litri și 450 de cai putere

BMW a publicat imagini noi cu viitoarea generație M2 pe pagina oficială de Instagram. Noul model va intra în producție la finalul acestui an. Potrivit unor informații neoficiale, noul M2 va avea un motor de 6 cilindri, twin-turbo, de 3.0 litri și va dezvolta circa 450 de cai putere.
Miercuri, 23 Februarie | Tuning

BMW M2 Competition ajunge la 630 de cai putere cu ajutorul Manhart

Compania germană Manhart a prezentat o versiune modificată a modelului BMW M2 Competition. Cu ajutorul modificărilor aduse, mașina dezvoltă 630 de cai putere, iar suspensia și frânele față au fost îmbunătățite pentru a transforma această mașină într-o jucărie pentru circuit.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Intern

Trei stații noi de metrou vor fi construite pe magistrala M2

Pe magistrala de metrou M2 vor fi construite cel puțin trei stații noi. Linia metroului va fi extinsă până în localitatea Berceni din județul Ilfov, iar stațiile noi vor avea amenajate parcări de tipul park & ride.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație BMW Seria 2 Coupe: modelul va fi prezentat în 2021 și va fi disponibil în configurație cu roți motrice spate

BMW a demarat dezvoltarea unei noi generații Seria 2 Coupe. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate și va avea și variantă de performanță M2 Coupe.
Duminica, 03 Noiembrie 2019 | Industrie

Hibridizarea în gama BMW M: "Lucrăm la acest aspect, dar nu pe modelele-simbol ale gamei, adică M2, M3 sau M4"

Markus Flasch, directorul diviziei BMW M, susține că gama de modele M va primi sisteme de propulsie hibride sau hibride plug-in, dar SUV-urile sunt cele mai pretabile la aceste tehnologii. "Dacă o anumită tehnologie nu se califică în a fi mai bună decât precedenta, nu se va întâmpla".
Joi, 12 Septembrie 2019 | Modele noi

Video. Viitorul BMW M2 CS a fost surprins în timpul unor teste desfășurate la Nurburgring

Viitorul BMW M2 CS a fost spionat în timpul unei sesiuni de teste. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi produs în doar 2.200 de unități și va fi expus în premieră în luna noiembrie.
Miercuri, 27 Februarie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul BMW M2 CS: 445 CP și versiune cu transmisie manuală

BMW pregătește o versiune extremă a lui M2 Competion. Modelul va purta numele de M2 CS și va oferi 445 CP. Lansarea acestuia este programată pentru a doua jumătate a anului curent.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Modele noi

BMW M2 Competition, visul puriștilor: cutie manuală și motor de 410 CP derivat din cel de pe M3

BMW a publicat primele fotografii cu noul M2 Competition. Modelul producătorului german este disponibil cu un motor derivat din cel folosit pe M3/M4 și oferă 410 cai putere. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4.2 secunde atunci când modelul este echipat cu transmisia M DCT cu șapte trepte.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 Mai 2017 | Modele noi

BMW M2 facelift: primele imagini cu compacta sportivă demonstrează că schimbările de design vor fi minime

Două imagini cu viitorul BMW M2 facelift au fost "scăpate" pe internet și arată că modelul sportiv își va păstra principalele linii de design, singurele noutăți fiind remarcate la nivelul blocurilor optice.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Detroit 2016 Live

Live from Detroit. BMW M2 este mașina care-ți ridică părul pe mâini la standul germanilor

Nici măcar nu trebuie să mergi cu ea pentru a înțelege ce poate. Cu 370 CP și 4.3 secunde pentru 0-100 km/h, BMW M2 e o apariție specială încă dinainte să pornească motorul.
Joi, 23 Octombrie 2014 | Modele noi

BMW M2 este aşteptat să debuteze în 2015 cu un motor de 400 CP şi transmisie manuală în standard

Divizia M de la BMW lucrează la M2, un model programat să debuteze în a doua parte a anului 2015. Acesta va avea un motor cu şase cilindri în linie care va asigura în jur de 400 CP şi va fi oferit în standard cu transmisie manuală şi tracţiune spate.
Duminica, 09 Martie 2014 | General

ZVON: BMW ar putea introduce în gamă un model M2

BMW ar putea lucra la dezvoltarea unui performant model bazat pe Seria 2. Un posibil viitor M2 ar putea folosi motorul N55 cu șase cilindri în linie turbo upgradat la 380 CP.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Modele noi

BMW a înregistrat denumirea M2 în SUA şi în Europa

BMW se gândeşte şi la o versiune M a viitorului Seria 2. Denumirea care anunţă o asemenea versiune a fost înregistrată în aceeaşi zi în Europa şi în Statele Unite ale Americii.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru